5 érv a padlótermékminták rendelése mellett

Az új padló kiválasztása fontos döntés. Egy szép padló képes valódi otthonná varázsolni a házát, ezért fontos, hogy az Önnek legmegfelelőbbet válassza. Ezért kínálunk termékmintákat padlóinkból – így az Önnek tetsző padlókat kézbe veheti és közelebbről is megnézheti.

Termékminta megrendelése

1. Ismerkedjen meg közelebbről is a padlóval

Webhelyünk és a FloorExplorer segít a választásban, de azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy személyesen is nézzék meg a kiválasztott padlót, és vegyék kézbe, hogy a textúráját is érezhessék.

2. Összehasonlítás

Nem tud dönteni két csoda szép padló között? Ha egymás mellett látja őket, összehasonlíthatja a jellemzőiket, és kiválaszthatja a kedvencét.

3. Illene a padló az otthonába?

Vásárlás előtt bizonyosodjon meg róla, hogy a padló illik bútoraihoz és a falak színéhez. A termékminta segítségével megnézheti, hogy a kiválasztott padló illik-e otthonába.

4. Fényviszonyok

Egy padló megjelenése és hatása nagyban függhet a fényviszonyoktól is. Különböző helyiségekben és napszakokban ellenőrizze, hogyan mutat a padló színe a különböző fényviszonyokban.

5. Tesztelje padlóinkat!

Vinil- és laminált padlóink egyaránt tökéletesen ellenállnak a karcolásoknak, az ütéseknek és a kopásnak. Tesztelje őket saját maga! A termékminták segítségével megbizonyosodhat róla, hogy megállják a helyüket az otthonában adódó különböző hétköznapi helyzetekben.

Termékminta megrendelése

A termékminta-rendelés menete

  1. Az összes elérhető Quick-Step padlóból rendelhet termékmintát. Először is lépjen a kiválasztott padló termékoldalára
  2. Minden termékoldalon talál egy ‘Termékminta megrendelése’ gombot a jobb oldalon. Kattintson a Kosárba tesz gombra.  3. Kattintson a ‘Tovább a kosárhoz’ elemre az oldal tetején található zöld mezőben.

  4. A kiválasztott termékminta bekerült a kosarába.

  5. Szeretne további termékmintákat is hozzáadni? Ez igazán egyszerű. Látogassa meg egy másik padló termékoldalát, például az “Összes padló” elemre kattintva, amely a felső navigációs sávban található. 

  6.  Miután az összes kívánt termékmintát betette a kosarába, a Tovább gombra kattintva léphet tovább a fizetési oldalra.

    Megjegyzés: A termékminták ára darabonként 4,99 angol font. Ez magában foglalja a szállítás, a csomagolás, a kezelés és az adminisztráció díját is. Ha később úgy dönt, hogy online megvásárolja valamelyik padlónkat, legfeljebb 3 termékminta árát visszatérítjük Önnek. A visszatérítéshez kupont kap, amelyet a termékminta-rendelést visszaigazoló e-mailben küldünk el Önnek.

  7. A termékmintákat postán küldjük el Önnek. 3–5 munkanapon belül érkeznek meg.

Termékminta megrendelése