Signature laminált padlók

Egyetlen pillantásból megállapítható, hogy a laminált padlók új Signature termékcsaládja a kifinomultság jegyében készült.

Az elegáns mintázatok, az autentikus struktúrák és a valósághű fazetták minden idők legkifinomultabb laminált padlói közé emelik a Signature padlókat, amelyek szinte a megtévesztésig hasonlítanak a valódi fapadlókhoz.

Természetesen a gyakorlati előnyökről sem feledkeztünk meg, mivel a Signature kiváló védelmet nyújt a víz és karcolások ellen, hogy Önnek ne kelljen a padlója miatt aggódnia.

Quick-Step forgalmazó keresése

Forgalmazó keresése a közelben

Fedezze fel páratlan kifinomultságú „Signature” laminált padlóinkat a legközelebbi Quick-Step forgalmazónál!

Forgalmazó keresése

A laminált padlók Signature termékcsaládjának előnyei

Signature a Quick-Steptől – laminált padlók kifinomult mintákkal

Kifinomult kialakítás

Az új Signature termékcsalád páratlan kifinomultságú laminált padlókat kínál a legelegánsabb mintákkal, stílusos lezáró elemekkel és precízen kidolgozott részletekkel. 18 egyedi mintából választhat, amelyek között biztosan megtalálja a stílusának és ízlésének megfelelőt.

Signature a Quick-Steptől – laminált padlók élethű mintázatokkal

Megtévesztően élethű mintázatok

Az igazán természetes hatású padló nem csak nagyszerűen néz ki, de a valódi fa érzetét is kelti. Éppen ez az új Signature termékcsalád legfőbb jellemzője: felületi mintázatai egyedülállóan mélyek és élethűek, fazettái pedig minden eddiginél élesebbek és természetesebb hatásúak. Az eredmény? Egy olyan lamináltpadló-termékcsalád, amely jobban hasonlít a fára, mint azt eddig kivitelezhetőnek gondoltuk.

Signature a Quick-Steptől – laminált padlók kivételes vízállósággal

Rendkívüli vízállóság

Ne aggódjon! A Signature esetében a kifinomultság nem egyenlő a sérülékenységgel. Az innovatív „HydroSeal” bevonaton a baktériumok és a szennyeződések mellett a kiömlő folyadékok sem jutnak át. Egyszerűen letörölhetők egy nedves ruhával, így a felület tiszta és higiénikus marad. Ennek köszönhetően a Signature laminált padlók tökéletesen illenek a konyhába, a fürdőszobába és a folyosóra is.

A Signature további előnyei:

Gyors és egyszerű pattintásos rendszer. A Quick-Step Uniclic rendszerrel a beépítés még a szűk sarkokban és a radiátorok alatt is pofonegyszerű feladat.

Rendkívüli karcállóság. A szabadalmaztatott felső Scratch Guard rétegnek köszönhetően a Quick-Step laminált padlók akár tízszer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben.

Egyszerű ápolás. Padlóját egyszerűen megtisztíthatja egy nedves kendővel vagy felmosófejjel, és hosszú éveken át megőrizheti makulátlan állapotát.

Hosszú távú garancia. Akár 25 év garanciával értékesített Quick-Step padlóinkat aggodalom nélkül, teljes nyugalommal használhatja.

Fedezze fel a teljes „Signature” termékcsaládot

A Signature termékcsalád 18 páratlan kifinomultságú egyedi modellből áll.

„RoomViewer” indítása >