Go to content Go to search

Quick-Step & kerékpározás

Quick-Step: 1999 óta szenvedélye a kerékpározás

A Quick-Step szenvedélye a minőségi padló – és a profi szintű kerékpározás. Több mint két évtizede aktívan szponzorálunk egy profi kerékpárcsapatot, amely számos bajnoki címet nyert.

A kiválóság története

A Quick-Step kerékpár iránti szenvedélye 1999-ben kezdődött, amikor az UNILIN padlórészlege a Mapei-Quick-Step kerékpárcsapat társszponzorává vált. A Quick-Step azóta is elválaszthatatlan társa egy kiváló profi kerékpárcsapatnak, amely az évek során számos formációban versenyzett, úgymint Mapei – Quick-Step, Quick-Step – Davitamon, Quick-Step – Innergetic, Omega Pharma – Quick-Step, Etixx – Quick-Step, Quick-Step Floors, Deceuninck-Quick-Step, Quick-Step Alpha Vinyl jelenleg pedig Soudal Quick-Step néven.

 

Évek óta együtt a fejlődés útján

A csapat sikere a közös ambíciókban és az erős alapértékekbe vetett közös hitben gyökerezik. A kerékpárcsapat és a padlómárka is jól ismert a vállalkozószelleméről, a kiválóságáról, a szenvedélyéről és a tiszteletéről. Csak a legjobb eredményt tartjuk elfogadhatónak, és folyamatosan kihívásokat állítunk magunk elé, hogy még jobban teljesítsünk.

#DesignedToPerform – teljesítmény mindenekfelett

25 év sok idő, de érthető, ha figyelembe vesszük, hogy mit képviselünk mi és a csapat. Közös a filozófiánk: a teljesítmény mindenekfelett. A versenyzők és a csapat szüntelenül feszegeti a határait, egyre jobb körülmények között edz, fejlődik és erősödik. Ez köt össze minket: a késztetés, hogy átlépjük a saját határainkat – ez az egyik alappillére a Quick-Step filozófiájának is.

 

Erős partnerkapcsolat

A Quick-Step a tehetséges csapattal közösen részt vett a kerékpározás története legdicsőbb fejezeteinek megírásában – és a jövőben is így fognak tenni. Partnerségünkről általánosságban elmondható, hogy az egyik leggyümölcsözőbb együttműködés a professzionális kerékpározás világában.

 

A márka nemzetközi ismertségének növelése

A Quick-Step számára a szponzori megállapodás kiemelt szerepet játszik a vállalat egyik fő céljának elérésében: ez a márka világszintű ismertségének növelése és a Quick-Step minőséggel kapcsolatos jó hírnevének öregbítése.