A Quick-Step laminált padlók előnyei

Laminált padlók

Mi a laminált padló?

A laminált padló egy rétegelt padló, amelynek alapja egy vízhatlan, ragasztott, nagy sűrűségű rostlap (HDF). Minden Quick-Step laminált padló négy rétegből áll:


  1. Egy átlátszó, kopásálló fedőréteg biztosít védelmet a foltok, ütések, karcolások, égések és a háztartási vegyszerek hatásaival szemben.

  2. Dekorréteg: valódi fáról vagy padlólapról készült nagy felbontású fénykép, amelyet fejlett nyomtatási technikával gyártanak, és melamin gyantával kezelnek.

  3. Egy kivételesen tartós és stabil, nedvességálló, ragasztott HDF alaplemez.

  4. Egy kiegyensúlyozó réteg, amelynek köszönhetően a deszka tökéletesen kiegyensúlyozott lesz, és megfelelő beépítés és karbantartás mellett nem hullámosodik fel és nem púposodik ki.

Gyönyörű kialakítás

Könnyen megtalálhatja a tökéletes beltéri padlót a színek és stílusok, modern és hagyományos minták, padlólapok és — széles, kicsi vagy extra nagy — deszkák széles választékában.

Gyors és egyszerű beépítés

Egyszerű, gyors és intuitív módszer a laminált padlók beépítésére? Nem, nem álmodik! A Quick-Step megbízható Uniclic rendszerével a padló lerakása még a szobák legszűkebb sarkában sem okozhat nehézséget.

Minőség és tartósság

A Quick-Step komolyan veszi a padlóvédelmet. Ezért a Quick-Step laminált padlókra hosszú távú, 25 éves garancia jár, a kivételesen hatékony Scratch Guard réteg pedig akár tízszeresére is növelheti a padló karcállóságát.

Egyszerűen ápolható

A Quick-Step laminált padlót könnyű szépen és tisztán tartani. Úszópadlós beépítés esetén és megfelelő alátéttel kombinálva a laminált padlólapok tökéletesen alkalmasak padlófűtéshez és/vagy -hűtéshez is.

Akár tízszer jobban ellenáll a karcolásoknak

A szabadalmaztatott Scratch Guard felső védőréteg biztosítja, hogy sok éven át gyönyörködhessen természetes megjelenésű padlójának szépségében. A kivételesen ellenálló réteg akár tízszeresére növeli a Quick-Step laminált padlók ellenállását a mikrokarcolásokkal szemben.

Kiváló ütésállóság

A laminált padló szívét egy kiváló minőségű, nagy sűrűségű rostlap (HDF) alkotja. Ez a lap a Scratch Guard felső réteggel kombinálva a lehető legjobb védelmet biztosítja a leeső tárgyak, magas cipősarkak és egyéb hatások okozta sérülések ellen.

Kiömlött egy kis víz? Csak semmi pánik!

A vízálló ragasztott alaplemez és a pattintásos rendszer húzószilárdsága remek cseppvédelmet biztosít a felületi nedvesség ellen.

Kellemes, visszafogott hang

A padlókhoz használt alaplemezek Quick-Step alátétekkel kombinálva napi használatra lettek optimalizálva, így a lépések hangja a padlófelületen visszafogott, kellemes.

Nincs fakulás

Nem szívesen mozgatja a bútorokat, mert aggódik a padló fakulása miatt? A Quick-Step laminált padlókon olyan gyakran rendezheti át a bútorait, amilyen gyakran csak szeretné. A szokásos (nap)sugárzásnak kitett padló hosszú éveken át megőrzi eredeti színárnyalatát.

Állandó antisztatikus felület

Minden Quick-Step padló antisztatikus felületkezelést kap. így nem kell aggódnia a bosszantó elektrosztatikus kisülések miatt. A kezelésnek köszönhetően a padló a port is sokkal kevésbé vonzza.