Go to content Go to search
Quick-Step laminált padlók

LAMINÁLT PADLÓ

A teljesítmény és szépség optimális kombinációja

Laminált padló: természetes szépség a gondtalan élethez

A tökéletes padló kiválasztása fontos lépés otthona különlegessé alakításában. A stílusának és életvitelének megfelelő padló. Laminált padlóink között mindent megtalál, amire szüksége van: rengeteg szín, textúra és kialakítás közül választhatja ki az életviteléhez megfelelő padlót.

Segítünk megtalálni
a tökéletes laminált padlót

Vízálló fürdőszobai padló, élénk nappali vagy ellenálló konyhapadló: laminált termékcsaládunkban minden igényre található megoldás. Örömmel segítünk megkeresni a személyiségéhez és otthonához illő padlót.

Fedezze fel legnépszerűbb padlóinkat

Quick-Step Capture laminate collection

ÚJ Ismerje meg Capture termékcsaládunkat

Természethű kialakítás. Eleganciája és élethűsége révén a Capture szinte megkülönböztethetetlen a valódi fától. Kiváló minőségű padlóink kifinomult szakértelem és innováció eredményei. Ezért nem hagyhatja ki Capture laminált padlóinkat.

ÚJ Muse: A kő szépsége, az otthon melege

A Muse a terméskőből merít ihletet, amelyet kiegészít a saját, egyedi stílusával. Egyszerre élvezheti a kő szépségét, valamint az otthon melegét és kényelmét. Még a tapintása is valósághű a rajzolatot hűen követő mély felületi mintázatának köszönhetően. Ez a laminált padló minden korábbinál pontosabban imitálja a valódi követ.

Inspiráló galéria

3 érv,
amely a laminált padló mellett szól

  • Természetes összhatás és érzet

    Laminált padlóink valósághű és természetes famintázata egyedivé varázsolja otthonát.
    Laminált padlóink valósághű és természetes famintázata egyedivé varázsolja otthonát.
  • Karc- és foltálló

    A Scratch és Stain Guard technológiával gondtalanul élvezheti az életet.
    A Scratch és Stain Guard technológiával gondtalanul élvezheti az életet.
  • 100% vízállóság

    Fenntartható padló a saját otthonában? A HydroSeal bevonatú laminált padlók könnyen karbantarthatók és teljesen vízállóak.
    Fenntartható padló a saját otthonában? A HydroSeal bevonatú laminált padlók könnyen karbantarthatók és teljesen vízállóak.
Quick-Step laminate accessories

Kiegészítők
laminált padló

Semmilyen kialakítás sem lehet teljes a megfelelő kiegészítők nélkül, és ez laminált padlóinkra is igaz. Hogy megkönnyítsük a dolgát, minden megvan, amire szüksége lehet. A megfelelő alátéttől az utolsó simításokig segítünk, hogy zavartalanul élvezhesse otthoni környezetét.

A megfelelő kiegészítők megtalálása

A tervezés iránti szenvedély

 

Joyce Van Waeleghem és házon belüli csapata a szenvedélyt az innovációval ötvözi, hogy olyan tartós ‘padlót fejlesszenek ki az életre’, amely mind a formatervezésben, mind a teljesítményben kiemelkedő. Ezek a stílusos laminált lapok mindig a legújabb dizájntrendekkel vannak kapcsolatban, és természethűen néznek ki, emellett könnyen beépíthetők és karbantarthatók.

“Olyan padlókat szeretnék tervezni, amelyek ma ‘divatosak, holnap klasszikusak’: kortársak, de ugyanakkor nagyon is képesek kiállni az idő próbáját.”