Vinilpadlók és luxuskivitelű vinilcsempék

Fedezze fel a Quick-Step vinilpadlóit, amelyek természetes kinézetükkel és melegséget sugárzó anyagaikkal vidámmá és barátságossá teszik otthonát. A vinilpadlók széles választéka garantálja, hogy megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az összes padlónkat védőréteg fedi, így biztos lehet benne, hogy padlója hosszú évek múltán is tökéletesen fog kinézni.

3 érv, ami a Quick-Step vinilpadlói mellett szól

Minőségi vinilpadlók

Tartós szépség

A Quick-Step vinilpadlók a különleges védőrétegnek köszönhetően víz-, karcolás- és foltállók. Ez biztosítja, hogy a padlója mindig ugyanolyan tökéletesnek fog kinézni, mint amikor beépítette.

A vinilpadlókon öröm járni

A vinilpadlókon öröm járni

A Quick-Step vinilpadlókon minden szempontból öröm járni: természetes mintájuk szemet gyönyörködtető, felületük puha és meleg, ráadásul elnyelik a magassarkúk, csizmák, edzőcipők és mancsok zaját.

A vinilpadló a felújításhoz is ideális választás

Ideális választás a felújításhoz

Felújít? A szabadalmaztatott Uniclic Multifit rendszernek köszönhetően a Quick-Step vinilpadlók nagyon vékonyak és könnyen beépíthetők. A Rigid vinilrétegnek köszönhetően bármilyen típusú alpadlóhoz (egyenletes, egyenetlen vagy nagyon egyenetlen) megtalálhatja a megfelelő vinilpadlót.

Találja meg az igényeinek és ízlésének megfelelő padlót

Függetlenül attól, milyen alpadlóval dolgozik és milyen stílusú padlóra vágyik, a Quick-Step vinilpadlói között minden stílushoz és környezethez megtalálja a tökéletes megoldást.

Rigid vinilpadló egyenetlen alpadlóhoz

Egyenetlen alpadló

Egyenetlen alpadlóval dolgozik? (Például régi csempézett padló 5 mm széles és 2 mm mély fugával). Akkor a Quick-Step Rigid vinilpadló a megfelelő választás. Emellett egyszerűen beépíthető és különösen csendes.

Click vinilpadlók kissé egyenetlen alpadlóhoz

Kissé egyenetlen alpadló

Rugalmas Click és Click+ padlóink ideálisak a kissé egyenetlen alpadlók beépítéséhez (4 mm szélességig és 1 mm mélységig) és nagyobb területek befedéséhez: nincs szélességi és hosszúsági korlát, így nem kell aggódnia az összekötő profilok miatt. Az elemek nem fognak elmozdulni és napfény hatására elszíneződni.

Glue vinilpadlók egyenletes alpadlóhoz

Egyenletes alpadló

Ha az alpadló sima, vagy kiegyenlítéssel simává teszi, a Glue+ vinilpadló a megfelelő választás. A legtöbb helyiségben, így akár a télikertben is használható. Akár a falra is rögzíthető.

A Quick-Step vinilpadlókat falburkolatként is használhatja

Tudta? A Quick-Step Glue+ vinilpadlókat a falra is rögzítheti. Ennek köszönhetően az egész szobában használhatja kedvenc mintáját vagy dizájnját, sőt akár a zuhanyfülkében is.

Minden szükséges tartozék egy csomagban

Megtalálta a tökéletes padlót? Akkor máris nekikezdhet új padlója beépítésének. Az alábbi eszközökkel a beépítéstől kezdve az utolsó simításokig és az ápolásig mindent könnyedén elvégezhet.

Könnyen beépíthető vinilpadlók

Gyors és egyszerű beépítés

A Quick-Step padlók széles körben ismertek egyszerű beépíthetőségükről. Ez alól vinilpadlóink sem jelentenek kivételt. Akár az úszópadlós, akár a leragasztott megoldást választja, pillanatok alatt lefektetheti vinilpadlóját.

Az utolsó simítások a tökéletes vinilpadlóért

Az utolsó simítások a tökéletes eredményért

A stílusban egyező szegélylécek és profilok teljes választékával hibátlan és sima felületeket alakíthat ki.

A vinilpadlók ápolása egyszerű

Egyszerű ápolás

Az egyszerű ápolásnak köszönhetően a padlója mindig olyan tiszta és szép lehet, mint újkorában. Válasszon padlókiegészítőink közül, hogy az otthona „ötödik fala” is mindig újnak tűnjön.