A Quick-Step vinilpadlók előnyei

Livyn deszka

Mi a vinilpadló?

A Livyn luxus vinilpadlói öt különböző rétegből állnak. Ezek nem csak egy vízhatlan és hangot tompító padlót eredményeznek, de meleg és puha felületet is biztosítanak, amelyen kellemes járni. A vinilpadló a több réteg ellenére is kifejezetten vékony marad, ezért tökéletes megoldás lehet a felújításokhoz.


  1. Egy kivételes tulajdonságokkal bíró fedőréteg: Ez a Scratch Guard és Stain Guard technológiát alkalmazó védőréteg védi a padlót a kosztól, a foltoktól és a karcoktól, és könnyű tisztítást és karbantartást tesz lehetővé. Az extra matt bevonat természetes kinézetet garantál.

  2. Egy nyomtatott vinildekorréteg: A réteghez használt fejlett nyomtatási technológiának köszönhetően a vinilpadló kinézete egyedi és valósághű lesz.

  3. Egy erős, ütésálló vinilalap: Ez a vízálló és hangtompító hatású vinilalap gondoskodik a lényelemről és tartósságról.

  4. Egy plusz stabilizáló réteg: Ez a réteg rendkívül sűrű üvegszálakkal ad további térbeli stabilitást a vinilpadlónak. 

  5. Egy rendkívül hatékony, ütésálló alsó vinilhátlap: Ez a nedvességálló réteg tökéletesen kiegyensúlyozott padlófelületet garantál, amely nem hullámosodik és nem vetemedik.

Természetes kinézet

A Livyn luxus vinilpadlói gyönyörködtetik a szemet és kényelmes járófelületet biztosítanak. Azon túl, hogy a gyönyörű minták és a tökéletesen illeszkedő kiegészítők semmivel nem összehasonlítható természetes kinézetet biztosítanak a padlónak, a puha és kényelmes felületszerkezetnek köszönhetően még mezítláb is öröm rajta járni.

Gyors és egyszerű beépítés

A Livyn Uniclic Multifit rendszerével minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben telepítheti vinilpadlóját.

Minőség és tartósság

A vinilpadlónak meg sem kottyan a mindennapos terhelés. A Stain Guard és Scratch Guard technológiát alkalmazó, teljesen vízzáró fedőréteg megvédi a vinilpadlót a karcolásoktól, foltoktól és szennyeződésektől.

Valósághű minták

A Livyn luxus vinilpadlók sokféle színben és mintában érhetők el, amelyek mindegyike egyedi és valósághű megjelenést biztosít. Valósághű részletek, látványos textúrák és lenyűgöző színkombinációk: készen áll a kedvenc padlója kiválasztására?

Felújításbarát

A Livyn luxus vinilpadlók kivételesen vékonyak, és ez különösen alkalmassá teszi őket a felújításokhoz. Azt is megteheti, hogy egy meglévő, egyenletes padlóborításra fekteti őket.

Több, mint egy egyszerű padló

A Quick-Step az összes olyan szerszámot és kiegészítőt biztosítja, amelyekre a vinilpadló villámgyors beépítéséhez, széleinek lezárásához és karbantartásához szüksége lehet.