A vinilpadló beépítése

A Quick-Step Livyn vinilpadlók nem pusztán kinézetükben természetesek, de beépítésük folyamata is magától értetődő. Az adott igényeknek megfelelően választhatja az úszópadlós (ragasztót és egyéb kelléket nem igénylő) beépítést, de le is ragaszthatja a deszkákat. 

Bármelyik módszert használja is, a Quick-Step vinilpadlók kompatibilisek a padlófűtéssel, és lépcsők burkolásához vagy felújításához is alkalmasak. 

Úszópadlós beépítés

Úszópadlós beépítés mellett döntött? Először válasszon ki egy alátétet. A választott alátét nagymértékben befolyásolja a Quick-Step vinilpadló végső kinézetét, minőségét és kényelemérzetét. Ezért szakértőink a kifejezetten a Quick-Step Livyn padlókhoz tervezett alátétek használatát javasolják.

Már beszerezte az alátétet? Akkor itt az ideje a pattintásnak. A Livyn padlók szabadalmaztatott „Uniclic Multifit” pattintásos rendszere zavartalan munkát biztosít a luxus vinilpadlók beépítése során. A strapabíró nyelv-horony rendszernek köszönhetően a padlódeszkákat egyetlen mozdulattal „bepattinthatja” a helyükre, és egyetlen csepp ragasztóra vagy más kellékanyagra sem lesz szüksége. Mi lehetne ennél könnyebb?

Úszópadlós beépítés

Az „Uniclic Multifit” pattintásos rendszer előnyei

A szabadalmaztatott Uniclic Multifit for Livyn pattintásos rendszernek köszönhetően a vinilpadlók villámgyorsan, három különböző beépítési módszerrel, többek között legördítéssel építhetők be.

  • GYORS: A vinilpaneleket még sosem lehetett ilyen gyorsan beépíteni.

  • EGYSZERŰ: Kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb és a padlópanelek sérülését is megelőző módszert.

  • HÉZAGMENTES: Búcsút inthet a szétnyílt illesztéseknek és a panelek közé ragadt kosznak.

  • TÖMÖR: A továbbfejlesztett legördítési technológia extra erős tartást biztosít a függőleges és vízszintes zárolásnak köszönhetően.
Uniclic multifit

Úszópadlós beépítés: gyors, egyszerű és megbízható

1. LÉPÉS: Pattintsa össze a panel hosszú oldalán található illesztést a beépített deszkával.

2. LÉPÉS: Csúsztassa egymás felé a deszkákat a rövid oldalon.

3. LÉPÉS: Nyomja lefelé a hüvelykujjával a deszkát, amíg egy kattanást nem hall.

Beépítés ragasztással

Ha inkább a rögzített megoldásokat kedveli, akkor gondolkozzon leragasztott beépítésben. Ez a módszer sem bonyolult: nincs másra szüksége, mint a Quick-Step Livyn padlókhoz való ragasztóra, amelyet a Soudallal közösen kifejezetten erre a célra fejlesztettünk ki.

Leragasztott beépítés

Beépítési videók

Tekintse meg, hogy a Quick-Step vinilpadlók milyen egyszerűen beépíthetők.

vinilpadlók: úszópadlós beépítés

vinilpadlók: leragasztott beépítés