Vinilpadlók és luxuskivitelű vinilcsempék

Fedezze fel a Quick-Step vinilpadlóit, amelyek természetes kinézetükkel és melegséget sugárzó anyagaikkal vidámmá és barátságossá teszik otthonát. A vinilpadlók széles választéka garantálja, hogy megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az összes padlónkat védőréteg fedi, így biztos lehet benne, hogy padlója hosszú évek múltán is tökéletesen fog kinézni.

3 érv, ami a Quick-Step vinilpadlói mellett szól

Minőségi vinilpadlók

Tartós szépség

A Quick-Step vinilpadlók a különleges védőrétegnek köszönhetően víz-, karcolás- és foltállók. Ez biztosítja, hogy a padlója mindig ugyanolyan tökéletesnek fog kinézni, mint amikor beépítette.

A vinilpadlókon öröm járni

A vinilpadlókon öröm járni

A Quick-Step vinilpadlókon minden szempontból öröm járni: természetes mintájuk szemet gyönyörködtető, felületük puha és meleg, ráadásul elnyelik a magassarkúk, csizmák, edzőcipők és mancsok zaját.

A vinilpadló a felújításhoz is ideális választás

Ideális választás a felújításhoz

Felújít? A szabadalmaztatott Uniclic Multifit rendszernek köszönhetően a Quick-Step vinilpadlók nagyon vékonyak és könnyen beépíthetők.

A Quick-Step vinilpadlókat falburkolatként is használhatja

Tudta? A Quick-Step Glue+ vinilpadlókat a falra is rögzítheti. Ennek köszönhetően az egész szobában használhatja kedvenc mintáját vagy dizájnját, sőt akár a zuhanyfülkében is.

Minden szükséges tartozék egy csomagban

Megtalálta a tökéletes padlót? Akkor máris nekikezdhet új padlója beépítésének. Az alábbi eszközökkel a beépítéstől kezdve az utolsó simításokig és az ápolásig mindent könnyedén elvégezhet.

Könnyen beépíthető vinilpadlók

Gyors és egyszerű beépítés

A Quick-Step padlók széles körben ismertek egyszerű beépíthetőségükről. Ez alól vinilpadlóink sem jelentenek kivételt. Akár az úszópadlós, akár a leragasztott megoldást választja, pillanatok alatt lefektetheti vinilpadlóját.

Az utolsó simítások a tökéletes vinilpadlóért

Az utolsó simítások a tökéletes eredményért

A stílusban egyező szegélylécek és profilok teljes választékával hibátlan és sima felületeket alakíthat ki.

A vinilpadlók ápolása egyszerű

Egyszerű ápolás

Az egyszerű ápolásnak köszönhetően a padlója mindig olyan tiszta és szép lehet, mint újkorában. Válasszon padlókiegészítőink közül, hogy az otthona „ötödik fala” is mindig újnak tűnjön.

Top