Vízálló laminált padlót keres? Nem probléma!

Ismerje meg a laminált padlók legújabb generációját... Ezek a padlók nemcsak kivételes stílusukkal és természetességükkel hódítanak, de meglehetősen ütésállók is, és ami a legfontosabb, vízálló a felületük.

Vízálló felületű laminált padlók

Innovatív „HydroSeal” víztaszító bevonatuknak köszönhetően a legújabb Quick-Step laminált padlók valóban állják a vizet. Mostantól a padló szépsége és tartóssága kéz a kézben jár.

A vízálló laminált padlók előnyei

Vízálló laminált padló

100%-ban vízhatlan felület

Búcsút mondhat a nedvesség okozta problémáknak. ASignature, a Majestic, az Impressive (Ultra), az Impressive Patterns, az Eligna és a Classic termékcsalád laminált padlóit innovatív, víztaszító HydroSeal bevonat védi még a hornyokban is, átjárhatatlanná téve azokat a víz számára. A tisztítás még soha nem volt ennyire egyszerű és biztonságos.
Vízálló laminált padló

Természetes kinézet

Ha alaposan megfigyeli a padló felületét, kétsége sem lesz többé afelől, hogy a Quick-Step laminált padlói a valaha készült legtermészetesebbnek ható laminált padlók. Az illesztések autentikus kinézete tökéletes összhangot alkot a padló stílusával. A szín, a kialakítás és a felületminták az illesztéseken is megjelennek, a valódi fa hatását keltve.
Vízálló laminált padló

Gondtalan élet hosszú éveken át

A felső Scratch Guard rétegnek köszönhetően a Quick-Step laminált padlók más laminált padlókhoz képest akár tízszer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben. A Scratch Guard tartós védelmet biztosít a leejtett tárgyak, a bútorok, tűsarkú cipők és egyéb behatások által hagyott nyomok ellen. Sőt, új Quick-Step laminált padlójára akár 25 év garanciát vállalunk, hogy felhőtlenül élhesse életét otthonában…

Videó megtekintése

Tekintse meg azt alábbi videót, amely azt mutatja be, hogyan teljesítenek a Quick-Step vízálló felületű laminált padlói a versenytársak termékeihez képest.


Tekintse meg vízálló felületű laminált padlóink teljes kínálatát

„RoomViewer” indítása >