Go to content Go to search

előszobapadlóink

Találja meg az ideális padlót az előszobába

Egy gyors pillantás, legfeljebb 3-4 másodperc. Ennyibe telik, hogy újonnan érkezett vendégei véleményt formáljanak otthonáról. Az előszoba a legalkalmasabb arra, hogy jó benyomást tegyen. Grandiózus lépcső, modern galéria, hatalmas ablak az ívelt falban: nincs mindenkinek elég nagy előszobája ilyen lenyűgöző megoldásokhoz. Szerencsére az is elég, ha gondosan választja meg az előszoba padlóját.

Stílusos, praktikus padlók

Kezdjük a legfontosabbal: az előszoba padlójának praktikusnak kell lennie, és rendkívül ellenállónak a kopással, az elhasználódással és a nedvességgel szemben. Elvégre ebben a helyiségben folyamatos lesz a forgalom, és a kinti időjárás hatásait is figyelembe kell venni. De mi értelme elsőrangú, tartósságra tervezett padlót lefektetni, ha senki sem láthatja? Ha tényleg fontos Önnek az első benyomás, felejtse el a sötét padlót, és válasszon helyette élénk színeket és stílusos mintákat. Ezzel egy grandiózus előcsarnok érzetét keltheti. Egy csapásra az előszoba padlója válhat a legfőbb beszédtémává, és minden vendégét lenyűgözi majd attól a pillanattól fogva, hogy belépnek az ajtón.A Quick-Step előnyei az előszobában

Egy padló, amely bírja a nagy forgalmat

Átázott cipőben érkező vagy tűsarkút viselő látogatók, bőröndöt maguk után húzó vendégek, elejtett pénztárcák, hegyes végű, vizes esernyők… Az előszobában időnként zord körülmények uralkodnak, a padlón pedig gyakran jelennek meg ilyenkor karcolások és szennyeződések. A Quick-Step laminált és vinilpadlókkal azonban ez nem probléma. Erről elsősorban a szabadalmaztatott Scratch Guard és Stain Guard technológia gondoskodik, amelynek köszönhetően az előszoba padlója mindig lenyűgözően szép állapotú marad.

Esőálló belső rész

Fúj a szél, esik az eső, talán még havazik is. Bármilyen legyen is kint az idő, ahogy az emberek belépnek az otthonába vagy távoznak onnan, az időjárás hatásait az előszoba is megérzi. Aggódik, hogy a padlóját tönkreteszi a nedvesség? A 100%-ban vízhatlan vinilpadlóval nincs mitől tartania. Nem is beszélve a Quick-Step CreoCapture, Eligna, ClassicImpressive (Ultra) és Majestic laminált padlóinak csúcstechnológiás víztaszító HydroSeal bevonatáról. Talán legközelebb még örülni is fog az esőnek!

A kosz kint marad

Megérkeztek a vendégek. Ajtót nyit nekik. Ekkor azonban zavarba jön, mert eszébe jut, hogy az előszoba az egyetlen hely, ahol elfelejtett felseperni. Ismerősen hangzik? A Quick-Step padlóval pillanatok alatt kitakaríthatja előszobáját, hogy készen álljon a vendégek fogadására. Szigetelt padlófelület, antisztatikus illesztések: többek között ezek teszik rendkívül könnyen tisztíthatóvá a Quick-Step padlókat. Ezek hasznosak lehetnek, ha az utolsó pillanatban, sürgősen kell takarítania.

A 33-as osztály

Nehéz helyzetekben is van megoldás: ha előszobája az átlagosnál nagyobb igénybevételnek van kitéve, akkor sem kell lemondania álmai laminált padlójáról. A Quick-Step laminált padlói szinte bárhol és bármilyen körülmények között jó szolgálatot tesznek, és még 33-as osztályú kivitelben, intenzív igénybevétellel járó kereskedelmi használatra is elérhetők. Tökéletesen megfelelnek az Ön élet- és munkakörülményeinek.

Tekintse meg előszobapadlóink teljes választékát

Laminált vagy vinyl: melyik a jó választás?

Nagy nyomás nehezedik Önre? Ez az előszoba padlójára is igaz, hiszen nem csak a nagy forgalom, a hó és az eső hatásainak, valamint a szennyeződéseknek kell ellenállnia, de az is fontos, hogy jó benyomást tegyen a vendégekre és látogatókra. Ideális esetben a cipők kopogásának zaját is el kell nyelnie. Ha pedig az otthonába nem szabad cipővel belépni, fontos, hogy az előszoba padlóján papucsban, mezítláb vagy zokniban is kényelmes legyen végigsétálni.

A legjobb választás

Hogy miért?

  • Jól tűrik a nagy forgalmat: ellenállók a nedvességgel, szennyeződésekkel és karcolásokkal szemben
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Tartósak: 20 évtől élethosszig tartó garancia
  • Szakember nélkül is beépíthetők: egyszerű lefektetni őket
  • Kellemesek: meleg és puha érzetet keltenek

MERÍTSEN IHLETET

A Quick-Step padlók rendkívül sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy bármilyen helyiségben felhasználhatók. A klasszikustól a modernig terjedő stílusváltozatok közül otthona minden helyiségébe kiválaszthatja a megfelelő Quick-Step padlót.

Találja meg kedvenc padlóját az előszobába: