Fa-, vinil vagy laminált padló beépítése a lépcsőn

A Quick-Step deszkák nem csak a padlón mutatnak remekül, de a lépcsőre is lerakhatók, ha tökéletesen harmonikus belső teret szeretne kialakítani. Akár egy új lépcső burkolása, akár a már meglévő lépcső felújítása a cél: csupán ki kell választania az igényeinek megfelelő padlót. Említettük már, hogy a padló szuperkönnyen lefektethető? Lássuk az előnyöket.

  • MÉRETRE VÁGHATÓ: minden Quick-Step padló könnyedén a lépcsőfokok méretére vágható.

  • STRAPABÍRÓ: padlóink a több védőrétegnek köszönhetően rendkívül erősek.

  • EGYSZERŰEN ÁPOLHATÓ: ez különösen hasznos, ha például egy szűken kanyarodó csigalépcsőről van szó.

  • KÖNNYEN BEÉPÍTHETŐ: saját kezűleg is pillanatok alatt lefektetheti, de ha szeretné, szakember segítségét is tudja kérni.

laminált padló a lépcsőkön

Laminált padló a lépcsőkön

Új vagy meglévő, egyenes vagy csiga, klasszikus vagy modern... A Quick-Step laminált padlólapokkal egyszerűen és megfizethető áron újíthatja fel lépcsőjét. Az Incizo profilokkal a saját ízlése szerint zárhatja le a lépcsőfokok éleit. Ezermesternek tartja magát? A laminált padlókat egyetlen nap alatt lefektetheti, méghozzá minimális porfelverés mellett.

Vinilpadló a lépcsőkön

Vinilpadló a lépcsőkön

A Quick-Step vinilpadlók széles választékában bármilyen lépcsőtípushoz megtalálhatja a megfelelőt. Klasszikus vagy kortárs? Fordulók és pihenők is vannak benne? Nem probléma: amíg a deszkák megfelelően le vannak ragasztva, a vinil mindenhol megállja a helyét.