Go to content Go to search

Játékos nappali Quick-Step parkettával

HOZZA HAZA A BOLDOGSÁGOT A QUICK-STEP PADLÓVAL

Tekintse meg padlóink teljes választékát

Élvezze az élethosszig tartó nyugalmat a Quick-Step padlóburkolattal

Hagyja, hogy a padlóink inspirálják, és alakítsa ki boldogságot árasztó otthonát. Ha Quick-Step padlót választ, az azt jelenti, hogy tartós, gondtalan padlót választ, amely lehetővé teszi, hogy olyan életet éljen, amilyet szeretne.. Szeretnénk segíteni a felújítási munkálatokban, akár a vinyl padlók, akár a laminált padlók nyerték el tetszését.

Segítünk megtalálni
a tökéletes padlót

Vízálló fürdőszobai padló, élénk nappali vagy ellenálló konyhapadló: termékcsaládunkban minden igényre található megoldás. Örömmel segítünk megkeresni a személyiségéhez és otthonához illő padlót.

Fedezze fel legnépszerűbb padlóinkat

Hogyan választhatom ki a tökéletes padlót?

FloorExplorer

A padló kiválasztása életre szóló döntés lehet. Ezért itt vagyunk, és segítünk! A FloorExplorer segít megtalálni otthonához a tökéletes padlót.

A FloorExplorer indítása
Quick-Step FloorExplorer

RoomViewer

Biztos szeretne lenni benne, hogy az Önnek tetsző padló illik az otthonához? Semmi gond! Csak töltsön fel egy képet, és a RoomViewerben megtekintheti az eredményt.

Próbálja ki a RoomViewert
Quick-Step RoomViewer

Fedezze fel a Quick-Step újdonságait

Nappali Quick-Step laminált padlóval

Capture laminált

Természethű kialakítás. Eleganciája és élethűsége révén a Capture szinte megkülönböztethetetlen a valódi fától. Kiváló minőségű padlóink kifinomult szakértelem és innováció eredményei. Ezért nem hagyhatja ki Capture laminált padlóinkat.

A Capture felfedezése

Konyha Quick-Step vinyl padlóval

Alpha Vinyl

Ha Ön szereti élvezni az életet, olyan padlóra van szüksége, amely lépést tart az életmódjával. Az Alpha Vinyl kompromisszumot jelent a formatervezés és a teljesítmény között. A robusztus, praktikus jellemzőket kifinomult felületi részletekkel ötvöztük, így ez a padló nem kényes, kiváló teljesítményt nyújt és gyönyörű. Kívánhat bárki ennél többet?

Fedezze fel az Alpha Vinyl-t

Laminált lépcső és laminált padló az előszobában

Lépcsőburkolatok

Lépcsőburkolatainkkal egyszerűen alakíthat ki elegáns lépcsőket. A padló stílusával megegyező lépcsőburkolattal folytonosságot és harmonikus összhatást érhet el. Fedezze fel, hogyan újíthatja fel egyszerűen a lépcsőit lépcsőburkolatokkal.

Lépcsőborítások laminált padlókhoz

Lépcsőborítások vinilpadlókhoz

1999 óta szenvedélye a kerékpározás

A Quick-Step szenvedélye a minőségi padló – és a profi szintű kerékpározás. Több mint két évtizede aktívan szponzorálunk egy profi kerékpárcsapatot, amely számos bajnoki címet nyert.

Quick-Step kerékpáros csapat