Go to content Go to search

Akció

Használja ki 25%-os kedvezményünket Használja ki 25%-os kedvezményünket

A QUICK-STEPRŐL

Padlótervezés 1990 óta

Az időtlen szépség iránti szenvedély

A gondtalan otthoni légkörhöz elengedhetetlen a strapabíró padló. Ez a Quick-Step motivációja már 1990 óta. Ma már tartós laminált és vinil padlók széles választékából válogathat, és a hozzájuk illő szegélyléceket és lezáróprofilokat is megtalálja kínálatunkban. A védjegyeink a gyönyörű kialakítás, a padlók vízállósága és a könnyű beépíthetőség, amelyek mindegyikét forradalmi innovációk sorozata teszi lehetővé.
Mi a Quick-Step védjegye?
A folyamatos törekvés a tökéletességre...

A szépség és fenntarthatóság hagyománya

A történetünk 1960-ra nyúlik vissza. Ekkor Flandria nyugati részén összefogott néhány család, és elindították közös lenipari vállalkozásukat, amelynek az UNILIN nevet adták. A 70-es évektől azonban a len csak szűkösen állt rendelkezésre, ezért az UNILIN inkább fával kezdett dolgozni. Eleinte csak dekoratív célokra használtuk, azonban miután egy holland ügyfél a paneleinket padlóvá alakította, 1990-ben mi magunk is beléptünk a padlóiparba. 

Az elképzelés egyszerű volt: olcsóbb, könnyebben karbantartható, ugyanakkor nem kevésbé szemet gyönyörködtető alternatívát biztosítani a fapadlók helyett. Ezt a laminált padlókkal sikerült elérnünk. Az új Quick-Step márka rövidesen meghódította az idősebb és fiatalabb generációk szívét egyaránt. Egyedi mintáink megannyi hálószobának, konyhának, fürdőszobának, nappalinak és egyéb helyiségnek adtak új külsőt. Mindeközben pedig az újrahasznosított alapanyagok használata és az előállított termékeink tartóssága révén a fenntarthatósági törekvéseinknek is eleget tettünk. 
 

A választék bővítése vinilpadlókkal és különféle kiegészítőkkel

Annak érdekében, hogy olyan minőségi padlókat tudjanak kínálni, amelyek mindenki igényeit kielégítik, a Quick-Step csapata a századforduló után elkezdett különböző padlóburkoló anyagokkal kísérletezni. Így született meg a Quick-Step laminált padlókat kiegészítő új termékválasztéka, a vinilpadlók családja. Ezek 100%-ban szintetikus anyagokból készülnek, könnyen ápolhatók, és az eleganciát az optimális teljesítménnyel ötvözik, különösen az Alpha Vinyl legújabb generációja (a 2020-as).

És mivel a tökéletesség kulcsa a részletekben rejlik, kínálatunkat karcálló szegélylécekkel és többcélú lezáróprofilokkal tesszük teljessé.

Egy lépéssel előrébb a technológiai újítások terén 

Hogy az ügyfeleink igényeinek és óhajainak a lehető leginkább megfeleljünk, laminált és vinil padlók a széles választék mellett technológiai fejlettségükkel is kitűnnek. Ez a stratégia piacvezetővé tett minket, és az elkövetkező években is ez fogja meghatározni a törekvéseinket. Folyamatos fejlődés a tökéletességre való törekvés jegyében.

1997-ben forradalmi újdonságot hoztunk az iparágba az olyan beépítési rendszerekkel, mint az Uniclic, amelynek köszönhetően bárki le tudja fektetni padlóinkat az otthonában.

További mérföldköveket jelentettek az alábbi termékcsaládok: 

  • Perspective – az első olyan laminált padlók, amelyekben a deszkák V-horonnyal kapcsolódnak egymáshoz.
  • Impressive – rendkívül vízálló laminált padlók.
  • Capture – amikor a laminált padlót és a valódi fapadlót már nem lehet megkülönböztetni egymástól.
 

A Quick-Step az UNILIN márkája


Fedezze fel az UNILINt

Tekintse meg az UNILIN állásajánló webhelyét