Go to content Go to search

Konyhapadlók

A tökéletes
padló kiválasztása a konyhába

A konyha a lakás szíve, ahol mindig történik valami. Ez az a hely, ahol begyújtja a sütőt, hogy világklasszis fogásokat készítsen, és ahol hosszú, fényűző reggelivel üdvözli az új napot. Elfoglalt életünk központjaként a konyha olyan padlót érdemel, amely képes megbirkózni a napi megterheléssel.

Ellenálló konyhai padlók

Még a legtapasztaltabb szakáccsal is előfordul, hogy kilöttyenti az ételt vagy kifröccsenti a csapvizet. Ráadásul a konyhában a legfontosabb a higiénia, így elengedhetetlen, hogy a konyhapadló képes legyen elviselni az alapos tisztítást.A Quick-Step előnyei a konyhában

Hosszú éveken át garantált minőség

Nem számít, hogy lamináltat vagy vinilt választ, padlója hosszú éveken át strapabíró szolgálója lesz a konyhában. Ezért nyújtunk élethosszig tartó garanciát minden laminált és vinil padlóburkolatunkra. Az alátétek széles választékával növelheti laminált vagy vinil konyhapadlója szépségét és komfortosságát.

* Kivéve a Creo laminált (20 év) és a Largo laminált és a Vinyl Flex Click (25 év).

 

Padlók minden stílusvilághoz

Autentikus, hagyományos faerezetes mintázatot keres? Esetleg a trópusi fák egzotikus látványát kedveli? Talán a terméskő padlók felé húz a szíve. Bármelyik stílus legyen is a kedvence, a Quick-Step választékában megtalálhatja álmai laminált vagy vinilpadlóját és a hozzáillő szegélylécet. Széles vagy keskeny, fazettás vagy négyzet alakú, deszka vagy padlólap: a választás az Öné!

 

Egyetlen padló a konyhába és a nappaliba

Akár a nappaliba nyílik a konyhája, akár egy külön helyiség, mindkét esetben jó döntés lehet ugyanazt a padlót használni mindkettőben. Egységes hatást kelt, és nagyobbnak látszik tőle az otthona, különösen, ha körültekintően választja meg a fadeszkák irányát.

 

Kikezdhetetlen minőség

A konyhai padlók állandó kihívásoknak vannak kitéve. Egy élével lefelé eső kés, egy kiboruló pezsgőspohár: ha a konyhapadlója beszélni tudna, lenne miről mesélnie. A szabadalmaztatott Scratch Guard védelmi technológiának köszönhetően a laminált és a konyhai vinilpadlók mindennek ellenállnak, bármivel is kerülnek szembe.

 

Egyszerű ápolás

A víznek ellenálló konyhai padlót keres? Akkor a luxusminőségű vinilpadló való Önnek. A laminált padló sem hagyja azonban cserben: a HydroSeal bevonattechnológiának köszönhetően a Quick-Step CaptureElignaClassicImpressive (Ultra) és Majestic laminált padlói mindig szárazak maradnak.

Laminált, vagy vinil:
melyik a jó választás?

Mivel a konyhában nagy a forgalom, rendszeres a páraképződés, ételek kötnek ki a felületeken és gyakran kell tisztítószereket használni, fontos, hogy olyan padlót válasszon, amely nagyobb megterhelést is elbír. A konyha olyan helyiség, amelyet naponta többször is használ minden lakó, és számos különböző tevékenység zajlik benne. A kerámia és a kő jó és strapabíró megoldásnak tűnhet, de ezek hidegnek és keménynek érződnek a talp alatt.

A legjobb választás

Hogy miért?

  • Jól tűrik az intenzív használatot: ellenállók a nedvességgel, szennyeződésekkel és karcolásokkal szemben
  • Tartósak: 20 évtől élethosszig tartó garancia
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Kényelmesek és otthonosak: puhábbak és melegebbek, mint más strapabíró alternatívák

 

Merítsen ihletet

A Quick-Step padlók rendkívül sokoldalúak, így az egész lakásban használhatók. A klasszikustól a modernig terjedő stílusváltozatok közül otthona minden helyiségébe kiválaszthatja a megfelelő Quick-Step padlót.

Találja meg kedvenc konyhapadlóját: