Go to content Go to search

Konyhapadlók

A tökéletes
padló kiválasztása a konyhába

A konyha a lakás szíve, ahol mindig történik valami. Ez az a hely, ahol begyújtja a sütőt, hogy világklasszis fogásokat készítsen, és ahol hosszú, fényűző reggelivel üdvözli az új napot. Elfoglalt életünk központjaként a konyha olyan padlót érdemel, amely képes megbirkózni a napi megterheléssel.

Ellenálló konyhai padlók

Még a legtapasztaltabb szakáccsal is előfordul, hogy kilöttyenti az ételt vagy kifröccsenti a csapvizet. Ráadásul a konyhában a legfontosabb a higiénia, így elengedhetetlen, hogy a konyhapadló képes legyen elviselni az alapos tisztítást.A Quick-Step előnyei a konyhában

Hosszú éveken át garantált minőség

Nem számít, hogy lamináltat vagy vinilt választ, padlója hosszú éveken át strapabíró szolgálója lesz a konyhában. Ezért kínálunk 25 éves* jótállást valamennyi laminált padlónkra, illetve 20 éves jótállást luxus vinilpadlóink. Az alátétek széles választékával növelheti laminált vagy vinil konyhapadlója szépségét és komfortosságát.

 

Padlók minden stílusvilághoz

Autentikus, hagyományos faerezetes mintázatot keres? Esetleg a trópusi fák egzotikus látványát kedveli? Talán a terméskő padlók felé húz a szíve. Bármelyik stílus legyen is a kedvence, a Quick-Step választékában megtalálhatja álmai laminált vagy vinilpadlóját és a hozzáillő szegélylécet. Széles vagy keskeny, fazettás vagy négyzet alakú, deszka vagy padlólap: a választás az Öné!

 

Egyetlen padló a konyhába és a nappaliba

Akár a nappaliba nyílik a konyhája, akár egy külön helyiség, mindkét esetben jó döntés lehet ugyanazt a padlót használni mindkettőben. Egységes hatást kelt, és nagyobbnak látszik tőle az otthona, különösen, ha körültekintően választja meg a fadeszkák irányát.

 

Kikezdhetetlen minőség

A konyhai padlók állandó kihívásoknak vannak kitéve. Egy élével lefelé eső kés, egy kiboruló pezsgőspohár: ha a konyhapadlója beszélni tudna, lenne miről mesélnie. A szabadalmaztatott Scratch Guard védelmi technológiának köszönhetően a laminált és a konyhai vinilpadlók mindennek ellenállnak, bármivel is kerülnek szembe.

 

Egyszerű ápolás

A víznek ellenálló konyhai padlót keres? Akkor a luxusminőségű vinilpadló való Önnek. A laminált padló sem hagyja azonban cserben: a HydroSeal bevonattechnológiának köszönhetően a Quick-Step CaptureElignaClassicImpressive (Ultra) és Majestic laminált padlói mindig szárazak maradnak.

Laminált, vagy vinil:
melyik a jó választás?

Mivel a konyhában nagy a forgalom, rendszeres a páraképződés, ételek kötnek ki a felületeken és gyakran kell tisztítószereket használni, fontos, hogy olyan padlót válasszon, amely nagyobb megterhelést is elbír. A konyha olyan helyiség, amelyet naponta többször is használ minden lakó, és számos különböző tevékenység zajlik benne. A kerámia és a kő jó és strapabíró megoldásnak tűnhet, de ezek hidegnek és keménynek érződnek a talp alatt.

A legjobb választás

Hogy miért?

  • Jól tűrik az intenzív használatot: ellenállók a nedvességgel, szennyeződésekkel és karcolásokkal szemben
  • Tartósak: 20, illetve 25 év garancia vonatkozik rájuk
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Kényelmesek és otthonosak: puhábbak és melegebbek, mint más strapabíró alternatívák

 

Merítsen ihletet

A Quick-Step padlók rendkívül sokoldalúak, így az egész lakásban használhatók. A klasszikustól a modernig terjedő stílusváltozatok közül otthona minden helyiségébe kiválaszthatja a megfelelő Quick-Step padlót.

Találja meg kedvenc konyhapadlóját: