A tökéletes padló kiválasztása a konyhába

A tökéletes padló kiválasztása a konyhába

A konyha a lakás szíve, ahol mindig történik valami. Ez az a hely, ahol begyújtja a sütőt, hogy világklasszis fogásokat készítsen, és ahol hosszú, fényűző reggelivel üdvözli az új napot. Elfoglalt életünk központjaként a konyha olyan padlót érdemel, amely képes megbirkózni a napi megterheléssel.


Tekintse meg konyhapadlóink teljes választékát

Ellenálló konyhai padlók

Még a legtapasztaltabb szakáccsal is előfordul, hogy kilöttyenti az ételt vagy kifröccsenti a csapvizet. Ráadásul a konyhában a legfontosabb a higiénia, így elengedhetetlen, hogy a konyhapadló képes legyen elviselni az alapos tisztítást.

A Quick-Step előnyei a konyhában

Strapabíró Quick-Step konyhai padlók

Hosszú éveken át garantált minőség

Nem számít, hogy lamináltat vagy vinilt választ, padlója hosszú éveken át strapabíró szolgálója lesz a konyhában. Ezért kínálunk 25 éves* jótállást valamennyi laminált padlónkra, illetve 20 éves jótállást luxus vinilpadlóink Livyn termékcsaládjára. Az alátétek széles választékával növelheti laminált vagy vinil konyhapadlója szépségét és komfortosságát.


Gyönyörű konyhai padlók, deszkák és padlólapok

Padlók minden stílusvilághoz

Autentikus, hagyományos faerezetes mintázatot keres? Esetleg a trópusi fák egzotikus látványát kedveli? Talán a terméskő padlók felé húz a szíve. Bármelyik stílus legyen is a kedvence, a Quick-Step választékában megtalálhatja álmai laminált vagy vinilpadlóját és a hozzáillő szegélylécet. Széles vagy keskeny, fazettás vagy négyzet alakú, deszka vagy padlólap: a választás az Öné!


Quick-Step vinilpadlók és vízhatlan laminált padlók a konyhába és a nappaliba

Egyetlen padló a konyhába és a nappaliba

Akár a nappaliba nyílik a konyhája, akár egy külön helyiség, mindkét esetben jó döntés lehet ugyanazt a padlót használni mindkettőben. Egységes hatást kelt, és nagyobbnak látszik tőle az otthona, különösen, ha körültekintően választja meg a fadeszkák irányát.


Strapabíró, minőségi konyhapadlók

Kikezdhetetlen minőség

A konyhai padlók állandó kihívásoknak vannak kitéve. Egy élével lefelé eső kés, egy kiboruló pezsgőspohár: ha a konyhapadlója beszélni tudna, lenne miről mesélnie. A szabadalmaztatott Scratch Guard védelmi technológiának köszönhetően a laminált és a konyhai vinilpadlók mindennek ellenállnak, bármivel is kerülnek szembe.


Könnyen ápolható konyhai padlók

Egyszerű ápolás

A víznek ellenálló konyhai padlót keres? Akkor a luxusminőségű Livyn vinilpadló való Önnek. A laminált padló sem hagyja azonban cserben: a HydroSeal bevonattechnológiának köszönhetően a Quick-Step SignatureElignaClassicImpressive PatternsImpressive (Ultra) és Majestic laminált padlói mindig szárazak maradnak.

*Kivéve a luxusminőségű Livyn vinilpadlót és a Creo laminált padlót, amelyekre 20 év garancia vonatkozik.

Tekintse meg konyhapadlóink teljes választékát

Laminált, fa vagy vinil: melyik a jó választás?

Mivel a konyhában nagy a forgalom, rendszeres a páraképződés, ételek kötnek ki a felületeken és gyakran kell tisztítószereket használni, fontos, hogy olyan padlót válasszon, amely nagyobb megterhelést is elbír. A konyha olyan helyiség, amelyet naponta többször is használ minden lakó, és számos különböző tevékenység zajlik benne. A kerámia és a kő jó és strapabíró megoldásnak tűnhet, de ezek hidegnek és keménynek érződnek a talp alatt.

A legjobb választás

Hogy miért?

  • Jól tűrik az intenzív használatot: ellenállók a nedvességgel, szennyeződésekkel és karcolásokkal szemben
  • Tartósak: 20, illetve 25 év garancia vonatkozik rájuk
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Kényelmesek és otthonosak: puhábbak és melegebbek, mint más strapabíró alternatívák

Tekintse meg konyhapadlóink teljes választékát

Találja meg kedvenc konyhapadlóját:

„RoomViewer” indítása >