A tökéletes padló kiválasztása a fürdőszobába

A tökéletes padló kiválasztása a fürdőszobába

A fürdőszoba a lazítás és a relaxáció helye – és a gyerekek birodalma, ahogy kuncognak és játszanak a fürdőkádban. Itt lazítjuk el fáradt izmainkat egy-egy megterhelő edzés után, és itt nézzük meg magunkat a tükörben, mielőtt kilépnénk az ajtón. Talán ebben a helyiségben a legfontosabb a kényelem.


Tekintse meg fürdőszobapadlóink teljes választékát

Kényelmes és ellenáll a fürdőszobai körülményeknek

A tökéletes kényelmet olyan padló biztosíthatja, amely az otthonosság és a luxus érzetét sugározza magából. A kellemes környezetet, amelyet a fapadlók biztosítanak, lehetetlennek tűnik elérni a fürdőszobában, de ne csüggedjen: a padlótechnológia legújabb fejlesztéseinek köszönhetően valósággá vált álmai padlója, amely a fürdőszobai körülményeknek 100%-ban ellenáll, mégis maximálisan kényelmes.

A Quick-Step előnyei a fürdőszobában

Vízálló padlók

Garantáltan ellenáll a fürdőszobai körülményeknek

Egyértelmű, hogy a fürdőszobai padlókkal szemben támasztott legfontosabb minőségbeli követelmény a teljes vízhatlanság. A vinilpadlókkal nyugodtan elmerülhet egy kád vízben, és közben nem kell a padló miatt aggódnia. Ha szeretné, a laminált padló meleg tapintását sem kell nélkülöznie a fürdőszobában: a vízlepergető HydroSeal védőtechnológiának köszönhetően a Quick-Step SignatureEligna, Classic, Impressive PatternsImpressive (Ultra) és Majestic laminált padlóit még a legnagyobb tócsák sem áztatják fel.


Quick-Step padlók minden stílusvilághoz

Padlók minden stílusvilághoz

A terméskő stílusos megjelenése, a tölgy vagy a dió meleg hatása, a fehérített fa friss látványa: bármelyik áll is a legközelebb Önhöz, találni fog olyan padlót, amely megfelel az elképzeléseinek. Utolsó simításnak pedig választhat olyan szegélylécet, amely színben illik a kedvenc padlójához, de dönthet a fehér, festhető szegélyléc mellett is, amelyet az Ön által választott színre festhet.


Quick-Step Scratch Guard – akár tízszer jobban ellenáll a karcolásoknak

Ellenáll a foltoknak és a karcolásoknak

A fürdőszoba az a hely, ahol lemossa magáról a homokot és a piszkot egy strandon töltött nap vagy egy megterhelő hegyikerékpáros kaland után. Ez azzal jár, hogy a padlónak el kell viselnie a rendszeres, gyakori takarítást. Az sem lenne jó, ha a homok és a piszok karcolásokat vagy foltokat hagyna a padlón. A Scratch Guard és Stain Guard védőtechnológiának köszönhetően nyugodt maradhat: a laminált és vinilpadlók mindennek ellenállnak, és egy pillanat alatt megtisztíthatja őket.


Minőségi Quick-Step padlók

Hosszú éveken át garantált minőség

A Livyn termékcsalád vinilpadlóira vonatkozó 20 éves garanciájával vízhatlan felületű fürdőszobapadlója hosszú-hosszú éveken át sem okoz majd csalódást. Ha pedig a Quick-Step Signature, Eligna, Classic, Impressive Patterns, Impressive (Ultra) vagy Majestic laminált padlót választja, 25 gondatlan éven át tudja majd használni.


Tekintse meg fürdőszobapadlóink teljes választékát

Találja meg kedvenc fürdőszobapadlóját:

„RoomViewer” indítása >