Go to content Go to search

Fürdőszobapadlók

A tökéletes padló kiválasztása a fürdőszobába

A fürdőszoba a lazítás és a relaxáció helye – és a gyerekek birodalma, ahogy kuncognak és játszanak a fürdőkádban. Itt lazítjuk el fáradt izmainkat egy-egy megterhelő edzés után, és itt nézzük meg magunkat a tükörben, mielőtt kilépnénk az ajtón. Talán ebben a helyiségben a legfontosabb a kényelem.

Kényelmes és ellenáll a fürdőszobai körülményeknek

A tökéletes kényelmet olyan padló biztosíthatja, amely az otthonosság és a luxus érzetét sugározza magából. A kellemes környezetet, amelyet a fapadlók biztosítanak, lehetetlennek tűnik elérni a fürdőszobában, de ne csüggedjen: a padlótechnológia legújabb fejlesztéseinek köszönhetően valósággá vált álmai padlója, amely a fürdőszobai körülményeknek 100%-ban ellenáll, mégis maximálisan kényelmes.

 A Quick-Step előnyei a fürdőszobában

Garantáltan ellenáll a fürdőszobai körülményeknek

Egyértelmű, hogy a fürdőszobai padlókkal szemben támasztott legfontosabb minőségbeli követelmény a teljes vízhatlanság. A vinilpadlókkal nyugodtan elmerülhet egy kád vízben, és közben nem kell a padló miatt aggódnia. Ha szeretné, a laminált padló meleg tapintását sem kell nélkülöznie a fürdőszobában: a vízlepergető HydroSeal védőtechnológiának köszönhetően a Quick-Step CaptureEligna, ClassicImpressive (Ultra) és Majestic laminált padlóit még a legnagyobb tócsák sem áztatják fel.

Padlók minden stílusvilághoz

A terméskő stílusos megjelenése, a tölgy vagy a dió meleg hatása, a fehérített fa friss látványa: bármelyik áll is a legközelebb Önhöz, találni fog olyan padlót, amely megfelel az elképzeléseinek. Utolsó simításnak pedig választhat olyan szegélylécet, amely színben illik a kedvenc padlójához, de dönthet a fehér, festhető szegélyléc mellett is, amelyet az Ön által választott színre festhet.

Ellenáll a foltoknak és a karcolásoknak

A fürdőszoba az a hely, ahol lemossa magáról a homokot és a piszkot egy strandon töltött nap vagy egy megterhelő hegyikerékpáros kaland után. Ez azzal jár, hogy a padlónak el kell viselnie a rendszeres, gyakori takarítást. Az sem lenne jó, ha a homok és a piszok karcolásokat vagy foltokat hagyna a padlón. A Scratch Guard és Stain Guard védőtechnológiának köszönhetően nyugodt maradhat: a laminált és vinilpadlók mindennek ellenállnak, és egy pillanat alatt megtisztíthatja őket.

Hosszú éveken át garantált minőség

Az összes vinil és laminált padlóra* élethosszig tartó garanciát vállalunk, így a vízálló fürdőszobai padló sok-sok éven át nem fog csalódást okozni. 

* Kivéve a Creo laminált (20 év) és a Largo laminált és a Vinyl Flex Click (25 év).

Tekintse meg fürdőszobapadlóink teljes választéká

Laminált, fa vagy vinil: melyik a jó választás?

A konyhához hasonlóan a fürdőszobát is többször használjuk egy nap, és gyakran (jelentős mértékű) páraképződéssel kell benne számolni. Ebben az intenzív igénybevételnek kitett helyiségben olyan padlóra van szükség, amely számos különböző megterhelésnek ellenáll. A kerámia és a kő ellenálló ugyan, de mezítláb hidegnek és keménynek érződik, más megoldások pedig nem olyan ellenállók a kifröccsenő vízzel, a gyakori tisztítással és a párával szemben.

A legjobb választás

Hogy miért?

  • Jól tűrik az intenzív használatot: ellenállók a nedvességgel, szennyeződésekkel és karcolásokkal szemben
  • Tartósak: 20 évtől élethosszig tartó garancia
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Kényelmesek és otthonosak: puhábbak és melegebbek, mint más strapabíró alternatívák

MERÍTSEN IHLETET

A Quick-Step padlók rendkívül sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy bármilyen helyiségben felhasználhatók. A klasszikustól a modernig terjedő stílusváltozatok közül otthona minden helyiségébe kiválaszthatja a megfelelő Quick-Step padlót.

Találja meg kedvenc fürdőszobapadlóját: