Go to content Go to search

Gyermekszoba padlói

Az ideális padló kiválasztása a gyerekszobába

Ideális helyet szeretne teremteni gyermekének az alváshoz és a játékhoz? Kényelmes ágy, mókás faldekoráció, halványan világító éjszakai lámpa és egy pihe-puha játszószőnyeg a padlón... Rendezzen be olyan szobát, amely megragadja a képzeletet, és aludni is remekül lehet benne. Ha a gyermekéről van szó, csak a legjobbal elégedhet meg. Válasszon olyan padlót, amely minden igényének megfelel!

Gyerekszoba ággyal, pingvinnel és hintalóval laminált padlón

Laminált bölcsődei padlók

  • Természetes összhatás és érzet
  • Karc- és foltálló
  • 100%-ban vízálló

Tovább a laminált bölcsődei padlókhoz

A laminált padlók tökéletesek a gyerekszobába, mert megbízható karc- és foltállóságuknak köszönhetően jól bírják a játékautók, a gyerekek festései és a hancúrozások jelentette strapát. A Quick-Step széles dizájnválasztéka - a deszkák, padlólapok és halszálkaminták - játékos dekorlehetőségeket kínálnak egy mutatós gyerekszoba kialakításához. Ráadásul a laminált padlók könnyen tisztíthatók, ami azt jelenti, hogy a gyerekek önfeledten játszhatnak, és az utánuk maradó rumli és piszok gyorsan és egyszerűen feltakarítható.

Egy gyermek sárga sátorral játszik a gyerekszobában szürke vinyl padlón

Vinyl bölcsődei padlók

  • Páratlan szépség
  • Csodálatosan zajtalan
  • Innovatív vízálló technológia

Tovább a vinyl bölcsődei padlókhoz

A vinyl padló kiváló választás a gyerekek szobájába. Puhaságának köszönhetően a gyerekeknek nem kell kemény és hideg felületen játszaniuk. Vízállóságának köszönhetően ráadásul ezen a padlón önfeledten lehet játszani, a széles dizájnválaszték pedig megkönnyíti a gyerekszoba játékos kialakítását, amely így egyszerre lesz praktikus és derűs. Ráadásul a vinyl padló csendes, így a lépteivel Ön nem ébreszti fel az alvó gyermekeit.