Go to content Go to search

Gyermekszoba padlói

Az ideális padló kiválasztása a gyerekszobába

Ideális helyet szeretne teremteni gyermekének az alváshoz és a játékhoz? Kényelmes ágy, mókás faldekoráció, halványan világító éjszakai lámpa és egy pihe-puha játszószőnyeg a padlón... Rendezzen be olyan szobát, amely megragadja a képzeletet, és aludni is remekül lehet benne. Ha a gyermekéről van szó, csak a legjobbal elégedhet meg. Válasszon olyan padlót, amely minden igényének megfelel!

Meleg és kényelmes gyerekszobapadlók

Az ideális gyerekszobapadló kiválasztása nem is olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Természetesen szeretnénk, ha a padló meleg és otthonos érzetet kölcsönözne a szobának. Az is fontos, hogy könnyen lehessen tisztítani, és ne álljon meg rajta a por. Az Ön kicsi szeme fénye most minden bizonnyal ártatlan csöppségnek tűnik, a szobájában lefektetett padlónak azonban hamarosan különféle kalandokat és próbatételeket kell kiállnia. Mit érdemes tehát szem előtt tartani a gyerekszoba padlójának kiválasztásakor?A Quick-Step előnyei a gyerekszobában:

Hagyjuk a közhelyeket

Rég elmúlt már az az idő, amikor a kék szín csak a kisfiúk, a rózsaszín csak a kislányok színe volt, a sárgát és a zöldet pedig azok a gyermeket váró párok választották, akik nem akartak mindent előre tudni. Nyugodtan választhat üde, mégis nyugtató színeket, a modern stílusvilágból pedig a padló sem maradhat ki. Mint mindig, a Quick-Step vinil- vagy laminált padlóinak kínálatában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt!

Szuperkönnyen tisztítható

Kisgyermeke mindent megtesz azért, hogy Ön ne unatkozzon. A kisgyermekeknek kivételes tehetségük van ahhoz, hogy a játékaikat a szoba minden pontján szétszórják, vagy mindenfélét kiöntsenek a padlóra, és morzsaösvényt hagyjanak maguk után. A kulcs a rendszeres takarítás. Ha pedig kisgyermeke allergiára hajlamos, a pormentes gyerekszoba a legjobb gyógyír az álmatlan éjszakákra.

Kifejezetten nedvességálló

Mint már említettük: kicsi az esélye, hogy kisgyermeke és a gyerekszoba padlója mindig tiszta és száraz marad. Előzze meg a problémákat azzal, hogy kifejezetten nedvességálló padlót választ. Ehhez a vinilpadló az ideális választás, de az Eligna, az Impressive (Ultra) és a Majestic laminált padlók is optimális védelmet nyújtanak a nedvesség ellen.

Otthonosság és kényelem az első perctől

Idővel a gyerekszoba alvószobából játszótérré alakul. Ám semmi sem veszi el úgy a játék örömét, mint a jéghideg padló. A meleg padló azonban minden szobában kellemes környezetet teremt! A vinilpadló nem csupán az otthonosság érzetét fokozza, de puha felületet is biztosít, amely tökéletes a csupasz lábbal kúszó-mászó babáknak. Emellett van még egy előnye: a vinilpadló olyan csendes, hogy alvó csöppsége nem ébred fel, amikor Ön kioson a szobából.

Tekintse meg gyerekszobapadlóink teljes választékát

Laminált, fa vagy vinil: melyik a jó választás?

Megnyugtató, otthonos és gyengéd – ezek a gyerekszobapadlók ideális tulajdonságai. A gyerekszoba az alvás, a játék és a tanulás helyszíne, ezért a padlónak ellenállónak kell lennie a kiömlött folyadékokkal, és kíméletesnek az érzékeny bőrrel szemben. A szőnyeg jó megoldásnak hangzik, de rengeteg port és allergént gyűjt össze, és a tisztán tartása sem egyszerű feladat.

A legjobb választás

Hogy miért?

  • Tökéletes párosítást jelentenek: otthonos érzet, látványos stílus
  • Számos lehetőséget kínálnak: mintázatok széles választéka áll rendelkezésre
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Szakember nélkül is beépíthetők: egyszerű a lefektetésük

MERÍTSEN IHLETET

Találja meg kedvenc fürdőszobapadlóját: