Az ideális padló kiválasztása a gyerekszobába

Az ideális padló kiválasztása a gyerekszobába

Ideális helyet szeretne teremteni gyermekének az alváshoz és a játékhoz? Kényelmes ágy, mókás faldekoráció, halványan világító éjszakai lámpa és egy pihe-puha játszószőnyeg a padlón... Rendezzen be olyan szobát, amely megragadja a képzeletet, és aludni is remekül lehet benne. Ha a gyermekéről van szó, csak a legjobbal elégedhet meg. Válasszon olyan padlót, amely minden igényének megfelel!


Tekintse meg gyerekszobapadlóink teljes választékát

Meleg és kényelmes gyerekszobapadlók

Az ideális gyerekszobapadló kiválasztása nem is olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Természetesen szeretnénk, ha a padló meleg és otthonos érzetet kölcsönözne a szobának. Az is fontos, hogy könnyen lehessen tisztítani, és ne álljon meg rajta a por. Az Ön kicsi szeme fénye most minden bizonnyal ártatlan csöppségnek tűnik, a szobájában lefektetett padlónak azonban hamarosan különféle kalandokat és próbatételeket kell kiállnia. Mit érdemes tehát szem előtt tartani a gyerekszoba padlójának kiválasztásakor?

A Quick-Step előnyei a gyerekszobában:Hagyjuk a közhelyeket

Rég elmúlt már az az idő, amikor a kék szín csak a kisfiúk, a rózsaszín csak a kislányok színe volt, a sárgát és a zöldet pedig azok a gyermeket váró párok választották, akik nem akartak mindent előre tudni. Nyugodtan választhat üde, mégis nyugtató színeket, a modern stílusvilágból pedig a padló sem maradhat ki. Mint mindig, a Quick-Step vinil- vagy laminált padlóinak kínálatában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt!


Egyszerűen ápolható

Szuperkönnyen tisztítható

Kisgyermeke mindent megtesz azért, hogy Ön ne unatkozzon. A kisgyermekeknek kivételes tehetségük van ahhoz, hogy a játékaikat a szoba minden pontján szétszórják, vagy mindenfélét kiöntsenek a padlóra, és morzsaösvényt hagyjanak maguk után. A kulcs a rendszeres takarítás. Ha pedig kisgyermeke allergiára hajlamos, a pormentes gyerekszoba a legjobb gyógyír az álmatlan éjszakákra.


Nedvesség

Kifejezetten nedvességálló

Mint már említettük: kicsi az esélye, hogy kisgyermeke és a gyerekszoba padlója mindig tiszta és száraz marad. Előzze meg a problémákat azzal, hogy kifejezetten nedvességálló padlót választ. Ehhez a vinilpadló az ideális választás, de az Eligna, az Impressive (Ultra) és a Majestic laminált padlók is optimális védelmet nyújtanak a nedvesség ellen.


Otthonosság és kényelem az első perctől

Idővel a gyerekszoba alvószobából játszótérré alakul. Ám semmi sem veszi el úgy a játék örömét, mint a jéghideg padló. A meleg padló azonban minden szobában kellemes környezetet teremt! A vinilpadló nem csupán az otthonosság érzetét fokozza, de puha felületet is biztosít, amely tökéletes a csupasz lábbal kúszó-mászó babáknak. Emellett van még egy előnye: a vinilpadló olyan csendes, hogy alvó csöppsége nem ébred fel, amikor Ön kioson a szobából.


Tekintse meg gyerekszobapadlóink teljes választékát

Találja meg kedvenc gyerekszobapadlóját:

„RoomViewer” indítása >