Go to content Go to search

Étkező padlója

Találja meg az ideális padlót az étkezőbe

Elegáns gyertyafényes vacsora? Előkelő fogadás? Vagy talán egy egészen eredeti ötletet valósítana meg estére... Szépen kiöltözött vendégei az étkezőben gyűlnek össze, és elvárják, hogy az este tökéletesen alakuljon. Amellett, hogy ínycsiklandó ételeket tálal fel, az asztalt ízlésesen teríti meg, a dekorációhoz illő székeket és damaszt asztalterítőt választ, valamint előveszi a legdrágább porcelán étkészletét – csak viccelünk –, van egy elem, amely nagy hatással lehet az esti program hangulatára: az étkező padlója.

Egy nő eszik egy kerek asztalnál egy szürke laminált padlójú étkezőben

Laminált étkező padlók

  • Természetes összhatás és érzet
  • Karc- és foltálló
  • 100%-ban vízálló

Tovább a laminált étkező padlókhoz

A laminált padlók kiváló választást jelentenek az olyan étkezőkben, ahol sok minden történik. Akár a mindennapi étkezéseket élvezi a családjával, akár egy kávé mellett beszélget, a laminált padlók a tartósság és az esztétika tökéletes ötvözetét kínálják. A laminált padló vízálló, tehát az étkezés közben véletlenül kiömlő folyadékok nem tesznek kárt benne, - ráadásul karc- és foltálló is, így még gyakori használat esetén is sokáig újnak hat. A laminált padlók természetes megjelenése és érzete eleganciát kölcsönöz az étkezőnek, és meleg teret teremt a családi együttlétekhez.

Egy család eszik egy nagy asztalnál, miközben egy kutya megy egy barna vinyl padlón

Vinyl étkező padlók

  • Páratlan szépség
  • Csodálatosan zajtalan
  • Innovatív vízálló technológia

Tovább a vinyl étkező padlókhoz

A vinyl padlók sokoldalúan kihasználható teret varázsolnak az étkezőből. Vízállóságuknak köszönhetően a kiömlött folyadékok nem jelentenek problémát, így ideális választást jelentenek a családi vagy baráti vacsoráknak helyet adó terekbe is. A puha, csendes felület fokozza a kényelmet és csökkenti a zajt, tökéletes a családi időtöltéshez és a meghitt beszélgetésekhez. A lenyűgöző formatervezésű vinyl padlók szépséget és eleganciát árasztanak, így olyan hívogató teret teremtenek, ahol emlékek születnek és emlékekről mesélünk egymásnak.