Go to content Go to search

Akció

Használja ki 25%-os kedvezményünket Használja ki 25%-os kedvezményünket

Étkező padlója

Találja meg az ideális padlót az étkezőbe

Elegáns gyertyafényes vacsora? Előkelő fogadás? Vagy talán egy egészen eredeti ötletet valósítana meg estére... Szépen kiöltözött vendégei az étkezőben gyűlnek össze, és elvárják, hogy az este tökéletesen alakuljon. Amellett, hogy ínycsiklandó ételeket tálal fel, az asztalt ízlésesen teríti meg, a dekorációhoz illő székeket és damaszt asztalterítőt választ, valamint előveszi a legdrágább porcelán étkészletét – csak viccelünk –, van egy elem, amely nagy hatással lehet az esti program hangulatára: az étkező padlója.

Elegáns és stílusos padlók az étkezőbe

Ha szeretné megcsillogtatni személyes dekorációs stílusát, akkor arra az étkező a legmegfelelőbb hely. Győződjön meg arról, hogy az étkezője éppúgy készen áll a vendéglátásra, mint Ön: elegáns, stílusos, tiszta, rendezett, és nem kell aggódni amiatt, hogy a kiömlő ital vagy leeső étel kárt okoz a padlóban.A Quick-Step előnyei az előszobában

Megcsillogtathatja stílusát

Akár egy XIV. Lajos udvarához méltó hétfogásos vacsorát kíván feltálalni egy antik tálalóasztalon, akár a minimalista konyha remekeivel kényezteti vendégeit modern környezetben, az étkezőnek az Ön stílusát kell képviselnie. A hagyományos fa megjelenéstől a modern kődekorációig a Quick-Step laminált és vinilpadlói padlók széles skáláját kínálja, hogy megmutathassa vendégeinek az egyéniségét.

100%-ban vízhatlan

Miközben igyekszik tökéletesen ellátni vendéglátói feladatait, az utolsó dolog, amit látni szeretne, hogy a leves a padlóra ömlik, vagy valaki leejt egy poharat. A 100%-ban vízálló vinilpadlóval azonban úgy fogadhatja vendégeit, hogy emiatt nem kell aggódnia. A Quick-Step Capture, Creo, Classic, Eligna, Impressive (Ultra) és Majestic laminált padlói is leveszik a válláról a terhet, a vízálló, HydroSeal technológiával készült bevonatuknak köszönhetően. További védelmet nyújt a szabadalmaztatott Scratch Guard és Stain Guard technológia, amely megóvja laminált és vinilpadlóit, bármit is ejtenek le a vendégei.

Tökéletes az egyterű lakásokba

Egy fogadás gyakran azzal jár, hogy ideje egy részét a konyhában tölti főzéssel, egy részét pedig az étkezőben vendégei szórakoztatásával. Ha az egyterű kialakítás mellett dönt, fokozhatja a közösségi érzést – elvégre ez a fogadások célja. Konyhája és étkezője között tökéletes összekötő elem lehet a megfelelően kiválasztott padló. Akkor is jó döntés azonban ugyanolyan padlót használni mindkét helyiségben, ha nincsenek egybenyitva: ez megnyugtatóan egységes érzést kelt, és otthona nagyobbnak tűnik tőle. Elvégre az a cél, hogy lenyűgözze a vendégeit, nem igaz?

Könnyen tisztítható

Bár vendégei ragyogó tisztaságba érkeztek, de Önre minden bizonnyal egy rendetlen étkező vár majd, miután az este véget ért. Szétszóródott morzsák, kiömlött bor: a Quick-Step padlókról pillanatok alatt feltakaríthat mindent. Erről a padlók számos hasznos tulajdonsága, például az antisztatikus illesztések és a tökéletesen zárt padlófelület gondoskodik.

Hosszú távú garancia

Szeretne még éveken át remek fogadásokat szervezni? Egészen addig, amíg a ruhatára már nem tud lépést tartani az ízletes partifalatokkal és az ínycsiklandó előételekkel? A nyugalom érdekében a Quick-Step 20 évtől élethosszig tartó garanciát vállal az étkezőpadlókra.

Tekintse meg az étkezőbe szánt padlóink teljes választékát

Laminált vagy vinil: melyik a jó választás?

Az étkező az ételek és a társalgás révén összehozza az embereket, ezért gyakran fontos szempont a kellemes hangulat megteremtése, valamint az, hogy könnyen tisztán tartható legyen, és ellenálló a székek húzogatásával, a járkálással és a folyadékok elkerülhetetlen kiömlésével szemben. A szőnyeg ugyan kényelmes, de nehéz tisztán tartani, a kő pedig ridegnek érzetű, és tapintásra is hideg.

A legjobb választás

Hogy miért?

  • Szemet gyönyörködtetők: szépek és stílusosak
  • Tartósak: 20 évtől élethosszig tartó garancia
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Kellemesek: puhábbak és selymesebbek a kőnél és a kerámiánál
  • Nincs velük probléma: nem gyűjtik a port és a szennyeződéseket

MERÍTSEN IHLETET

Találja meg kedvenc padlóját az étkezőbe: