Go to content Go to search

HÁLÓSZOBA PADLÓK

Álmai hálószobapadlójának kiválasztása

Itt kucorodunk be az ágyba egymás mellé, itt alusszuk át az éjszakát, itt csapjuk le újra és újra az ébresztőt: a hálószobában számít a leginkább a kényelem. A kényelmes ágy és a puha párna mellett az sem mindegy, milyen padló van a talpunk alatt.

Puha és meleg hálószobapadlók

Szundítson a lehető legkellemesebb környezetben! Válasszon olyan hálószobapadlót, amely minden igényének megfelel. A fa meghitt tapintása és otthonos érzete a pihenés oázisává változtatja hálószobáját. Puha érintés a talpa alatt, amely nem rázza fel durván a reggeli kábulatból. És mindezek mellett: allergia-semleges padló, hogy mindenki biztonságban és egészségben alhasson az otthonában.A Quick-Step előnyei a hálószobában

Padlók minden stílusvilághoz

Az otthon töltött idő egyharmada a hálószobában telik. Ezért érdemes olyan padlót választania, amely tükrözi a stílusát. Fedezze fel az eredeti mintákat és színeket, hasonlítsa össze a különböző felületkezelési megoldásokat és textúrákat, válasszon bármilyen fazettát, hornyot vagy illeszkedő kiegészítőt. A Quick-Step laminált és vinilpadlói között biztosan megtalálja azt a padlót, amellyel megteremtheti álmai hálószobáját.

Meleg és puha érzet

Nehezen kel ki az ágyból reggelente? Akkor válasszon Quick-Step padlót a hálószobájába. Puha tapintása kényezteti a lábait – ha rááll, pillanatok alatt magához fog térni. A megfelelő alátéttel a Quick-Step padlók könnyedén használhatók padlófűtéssel is: mi más kellhet a pihentető alváshoz?

Egyszerűen ápolható

Szigetelt padlófelület, antisztatikus illesztések, vízálló bevonatok: a Quick-Step padlók megelőzik a por és a szennyeződések felgyűlését, és a segítségükkel pillanatok alatt kitakaríthatja a hálószobáját. Ez az allergiára hajlamosaknak is jól jön: nyugodtabban alhatnak, mint eddig bármikor.

Pillanatok alatt lefektethető

A Quick-Step szabadalmaztatott Uniclick és Uniclic Multifit technológiájának köszönhetően egy egyszerű pattintással lefektetheti padlóját, mintha csak a beépítés szakértője lenne. Ennél könnyebb megoldást keresve sem talál: még a szobák legszűkebb sarkai sem jelentenek nehézséget. Hálószobáját pillanatok alatt újra használatba veheti...

Gondtalan használat hosszú éveken át

A Quick-Step kopásálló laminált és vinil padlóit életre szóló használatra tervezték. A Quick-Step 20 évtől élethosszig tartó garanciát kínál minden hálószobai padlóra, így Ön évekig a legnagyobb kényelemben aludhat éjszaka.

Tekintse meg hálószobapadlóink teljes választékát

Laminált vagy vinil: melyik a jó választás?

A hálószoba meghitt környezet, ahol a lehető legotthonosabban szeretnénk érezni magunkat. A nyugodt és pihentető környezetet tudjunk kialakítani. Az is fontos szempont, hogy kényelmesen sétálhassunk mezítláb a hálószobában, ezért szokott a szőnyeg tökéletes választásnak tűnni. De a szőnyeget nehéz tisztán tartani és gondot jelenthet azoknak, akik allergiától szenvednek, mivel a hálószobában hosszan tartózkodunk.

A legjobb választás


Hogy miért?

  • Tökéletes párosítást jelentenek: otthonos érzet, látványos stílus
  • Számos lehetőséget kínálnak: mintázatok széles választéka áll rendelkezésre, a fától a kövön keresztül a bőrig és más anyagokig
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Szakember nélkül is beépíthetők: egyszerű a lefektetésük

Get inspired

Quick-Step floors are extremely versatile, which means they can be used throughout the house. And thanks to the wide range of designs & styles - from classic to trendy - there is bound to be a Quick-Step floor for every room in the house.

Találja meg kedvenc hálószobapadlóját: