Go to content Go to search

Akció

Használja ki 25%-os kedvezményünket Használja ki 25%-os kedvezményünket
szürke click vinyl padló egy gyerekszobában

Click vinyl padló

Click vinyl padló: a luxus és a funkcionalitás kombinációja

Szobájának új padlóra van szüksége? Akkor Önnek a Quick-Step click vinyl padlóra van szüksége! Padlóink PVC-ből készülnek, ami azt jelenti, hogy évekig kitartanak, miközben úgy néznek ki, mintha csak tegnap rakta volna le őket. Egyedi összepattinthatós rendszerüknek köszönhetően padlóinkat könnyű lerakni, mivel nincs szükség ragasztóra. Ez teszi click vinyl padlóinkat a legjobb választássá a padlófelújításhoz.

bézs click vinyl padló egy otthoni irodában

Alpha Vinyl

Az Alpha Vinyl padlónk összepattinthatós rendszerrel és különböző formátumokban kapható. Robusztus ipari megjelenést hozhat létre a Betonkőzet vinyl lapjainkkal. A vidéki hangulathoz a Pamut tölgy természetes vinyl padlóink tökéletes választás lehetnek. Az Alpha Click Vinyl padlók ismertek a foltokkal, karcolásokkal és ütés okozta sérülésekkel szembeni védelmükről, és tökéletesen alkalmasak szabálytalan felületekhez is. Ez a padló sok év intenzív használat után is úgy fog kinézni, mintha új lenne. A padló továbbá vízhatlan, ami jó választássá teszi a kiömlésre és nedvességre hajlamos helyiségekbe, például konyhákba és fürdőszobákba.

click vinyl padló lerakása egy meglévő konyhai csempepadlóra

A click vinyl padló ideális a felújításokhoz

Egy új padló lerakása sok gondot okozhat, de nem a Quick-Step click vinyl padlóval. Padlóinkat nem csak a összepattinthatós rendszerüknek köszönhetően könnyű lerakni, de a régi padlót sem kell eltávolítania. Az új padlót a régi padlóra is rá lehet rakni, de ügyeljen arra, hogy a felület tiszta és sík legyen. Győződjön meg arról is, hogy nincsenek hézagok a padlójában, mert ez hatással lehet a vinyl padlóra. Végül pedig elengedhetetlen, hogy a régi padló mentes legyen a penész- vagy rovarfertőzéstől.

Szabálytalan a padlója? Az Alpha Vinyl padló jó választás lehet az Ön számára! Ez a padló alkalmas szabálytalanabb felületekhez, de megvannak a maga korlátai, ezért mindenképpen olvassa el a telepítési útmutatót, és kövesse az utasításokat. Egyes Alpha Vinyl padlókhoz alátétet is mellékelünk, ami még egyszerűbbé teszi a lerakást, ezért nézze meg, hogy mi a legjobb megoldás az Ön számára. Ezzel sok munkát spórolhat meg, miközben hibátlan padlót kap, amely évekig kitart. Ne felejtse el ellenőrizni a telepítési kézikönyvet, hogy biztosan úgy rakja le a padlót, ahogyan azt kell.

férfi click vinyl padlót rak le egy alátétre

Hogyan kell lerakni a luxus click vinyl padlót?

Click vinyl padlónk az összepattinthatós rendszerének köszönhetően könnyedén lerakható. Mindenképpen olvassa el a padlókhoz mellékelt kézikönyvet vagy lépésről lépésre történő útmutatónkat. A Blos Base és az Oro Base külön alátétet igényel. Ezekre azért van szükség, mert növelik a padló minőségét, kényelmét és végső megjelenését, valamint javítják a helyiség akusztikáját. Miután lerakta az alátétet, kezdje el a click vinyl padló lerakását. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő szerszámokat használja, így a lerakás abszolút gyerekjáték lesz.

Miután lerakta a padlót, ideje befejezni a hozzá illő kiegészítőkkel. A padlóval azonos kialakítású szegélyléceket és profilokat kínálunk, hogy egységes megjelenést teremtsen. A végén egy lenyűgöző padlót kap, amely eleganciát kölcsönöz a szobájának, és amely hosszú éveken át kitart. Melyik padlót szeretné?