Vinilpadlók & luxuskivitelű vinillapok

Mindegy, hogy a rendkívül erős Alpha Vinylt vagy Vinyl Flexet választja, vinilpadlóink természetes megjelenése és a rájuk jellemző otthonosság mindig le fogja nyűgözni. A széles választék garantálja, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. Az összes padlónkat védőréteg fedi, így biztos lehet benne, hogy padlója hosszú évek múltán is tökéletesen fog kinézni. Emellett vinilpadlóink tökéletesen kompatibilisek a padlófűtéssel is.

Alpha Vinyl a Quick-Steptől

ÚJ ALPHA VINYL KOLLEKCIÓ

Az Alpha Vinyl a legerősebb padló, amelyen valaha járni fog. A legtöbb esetben nincs szükség alpadló-előkészítésre, így tökéletesen alkalmas felújításokhoz. A praktikus víztaszító technológiának köszönhetően az Alpha Vinyl tökéletes padlóválasztás minden helyiséghez.
  • 100%-ban vízhatlan
  • Extra erős a legnagyobb tartósság érdekében
  • Ideális egyenetlen felületekhez
Vinyl Flex padlók a Quick-Steptől

VINYL FLEX KOLLEKCIÓ

A Vinyl Flex puha és meleg érzetet ad, amitől öröm a padlón járni. A kifejezetten vékony deszkákat könnyű beépíteni, a Stain and Scratch Guard technológia pedig a leghatékonyabb védelmet nyújtja a padlónak.
  • Rendkívül puha és csendes
  • Kiválóan ellenáll a foltoknak és a karcolásoknak 
  • Vékony, és könnyű beépíteni

3 érv, ami a Quick-Step vinilpadlói mellett szól

Vízálló vinilpadlók

Vízálló

A kategóriájában legjobb vízálló vinilpadlóval nincs oka aggodalomra. A vízlepergető technológia és a vízhatlan pattintásos rendszer (Alpha Vinyl) megakadályozzák a sérüléseket, ezért a luxusminőségű vinil tökéletes választás a fürdőszobába és a konyhába.

Puha és csendes vinilpadlók

Puha és csendes

A Quick-Step vinilpadlókon minden szempontból öröm járni: természetes mintájuk szemet gyönyörködtető, felületük puha és meleg, ráadásul elnyelik a magassarkúk, csizmák, edzőcipők és mancsok zaját.

Vinilpadlók: ideális választás a felújításhoz

Ideális választás a felújításhoz

Felújít? A szabadalmaztatott, felhasználóbarát pattintásos rendszernek köszönhetően a Quick-Step vinilpadlók nagyon vékonyak és könnyen beépíthetők. Az Alpha Vinylnek köszönhetően lényegében bármilyen típusú alpadlóhoz (egyenletes, egyenetlen vagy nagyon egyenetlen) megtalálhatja a megfelelő vinilpadlót.

Találja meg kedvenc vinilpadlóját

„RoomViewer” indítása >