Quick-Step vinilpadló: öröm járni rajta

A luxusminőségű vinilpadlók szemet gyönyörködtetőek. Természethű felületeikkel pontosan úgy néznek ki, mint a valódi fa- vagy csempepadlók. A látványos külső azonban még nem minden. A padlózat zajcsökkentő hatású és puha a tapintása, így a stílust kényelemmel ötvözi.

Mi teszi olyan kényelmessé a vinilpadlóinkat?

Puha és csendes vinilpadlók a Quick-Steptől

Puha és meleg

Vinilpadlóink kényelmet árasztanak magukból: már ébredéstől melegítik a lábát, hazaérkezéskor pedig puha érintéssel üdvözlik, amikor fáradtan lerúgja a cipőit. Akiknek nagyon fázós a lábuk, még padlófűtéssel is beépíthetik a vinilpadlóinkat, hogy melegen tarthassák a talpukat.

Puha és csendes vinilpadlók a Quick-Steptől

Csendes

Kopogó magas sarkak, csörtető sportcipők, nyikorgó székek... Mindannyian megtapasztaltuk már, milyen zavaróak lehetnek a zajok. A luxusminőségű vinilpadlók hangelnyelő rétegei csökkentik a zajhatást.

Puha és csendes vinilpadlók a Quick-Steptől

Természetes összhatás és érzet

Luxusminőségű vinilpadlóink és padlólapjaink természetes külsejű, autentikus stílusok széles választékában kaphatók, látványos extramatt felületkezeléssel és stílusban egyező fazettákkal és szerkezetekkel. Akár ‘valódi fát’, akár ‘követ’ választ, az új padló központi helyet foglal el az otthonában.

Vinyl Flex: padlók a maximális kényelem érdekében

Meleg és puha padlót szeretne? A Vinyl Flex a megfelelő megoldás. A Vinyl Flex deszkákat könnyű beépíteni, a Stain and Scratch Guard technológia pedig a leghatékonyabb védelmet nyújtja, hogy a padlózat a lehető legtovább bírja.

Fedezze fel a Vinyl Flexet

Puha és meleg vinilpadlók a Quick-Steptől