A laminált padló beépítése csupán néhány pattintással

A Quick-Step szeretné minél kényelmesebbé tenni az életét. Ezért fejlesztette ki a laminált padlók beépítéséhez a széles körben elismert, szabadalmaztatott Uniclic és Uniclic Multifit rendszert. Mindkét rendszer sokkal gyorsabb és megbízhatóbb, mint a versenytársak megoldásai, és a segítségükkel a padló még a legszűkebb sarkokban és az ajtók alatt is egyszerűen beépíthető.

A Quick-Step laminált padló ráadásul hagyományos padlófűtésre is beépíthető, így új padlója látványa mellett a maximális kényelem előnyeit is kiélvezheti. Szeretne a következő szintre lépni, és a lépcsőre is Quick-Step laminált padlót építene be? Ez is megoldható!Ha pedig az új padló záróelemeihez és karbantartásához keres tökéletes módszert, akkor is a legjobb helyen jár.

Beépítés
uniclic

Az „Uniclic” pattintásos rendszer előnyei

Laminált padlóink számos beépítési előnyt biztosítanak. Túl szépen hangzik, hogy igaz legyen? Gondoljuk át újra!

  • GYORS: A hosszú deszkákat még sosem lehetett ilyen gyorsan beépíteni.

  • EGYSZERŰ: Kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb és a padlópanelek sérülését is megelőző módszert. A deszkák cseréje és a padló áthelyezése is egyszerű, mivel az Uniclic rendszernek köszönhetően egyszerűen felszedheti a paneleket.

  • BALKEZES? NEM PROBLÉMA!Az Uniclic rendszert bal-és jobbkezesek is használhatják, nem számít, hogy a szoba melyik végében kezdi a padló beépítését.

  • HÉZAGMENTES: Búcsút inthet a szétnyílt illesztéseknek és a panelek közé ragadt kosznak.

  • TÖKÉLETESEN SIMA: A nyelv tökéletesen illeszkedik a horonyba, így nem lesz szintkülönbség a padlón. Ez azt is jelenti, hogy a széleken nem jelentkezik kopás.

Három egyszerű beépítési mód


1. Elforgatás és pattintás

Egyszerűen pattintsa egymásba a paneleket a deszka hosszú és rövid oldala mentén.

2. Vízszintes összeillesztés

A legtöbb padlótól eltérően a Quick-Step deszkák vízszintesen is egymásba illeszthetők. Ez akkor különösen fontos, ha nehezen hozzáférhető sarkokban avagy az utolsó panelsorral dolgozik, vagy olyan helyeken, ahol nehéz forgatni a paneleket, például ajtókeretek vagy fűtőtestek alatt.

3. Csúsztatás és pattintás

Pattintsa a helyére a panelt a hosszú oldal mentén, majd csúsztassa a rövid oldalt a helyére az előző panel mellé, és nyomja lefelé. Ezt a módszert kifejezetten a Quick-Step Exquisa termékcsaládhoz fejlesztettük ki.

Beépítési videók

Tekintse meg, hogy a Quick-Step laminált padlók milyen egyszerűen beépíthetők.

Laminált padló: Beépítési videó

Laminált padló: Beépítési videó az Arte termékcsaládhoz

Laminált padló: Beépítési videó az Exquisa termékcsaládhoz

Laminált padló a lépcsőkön