ÚJ
ALPHA VINYL DESZKÁK ÉS PADLÓLAPOK

Alpha Vinyl: rendkívül strapabíró merev padlók

Ha egy kivételesen stílusos és praktikus padlóra vágyik, az Alpha Vinylnek nem fog tudni ellenállni. Rendkívül erős alapja és egyedülálló felső rétege védelmet nyújt a foltokkal, karcokkal és ütődésekkel szemben, az innovatív pattintásos rendszer pedig gondoskodik róla, hogy vízállóságban ennek a vinilpadlónak ne legyen párja. Az Alpha Vinyl felújításokhoz is tökéletesen alkalmas, és gyakorlatilag bármilyen felületre lefektethető, legyen az egyenletes vagy egyenetlen.

100%-ban vízhatlan

Az Alpha Vinyl továbbfejlesztett vízhatlan pattintásos rendszerünkre épül. Ez víztaszító technológiánkkal kombinálva teljesen vízhatlanná teszi a padlót, amelyet konyhákban, fürdőszobákban és nedvességnek kitett egyéb helyiségekben is minden további nélkül lehet használni. Ráadásul az új padlója tisztítása is sokkal egyszerűbb lesz.

Extra erős a legnagyobb tartósság érdekében

Az Alpha Vinyl rendkívül erős alapjának és karcolás- és foltálló technológiát alkalmazó, egyedülálló felső rétegének köszönhetően a leeső tárgyak, kiömlő folyadékok és karcolások nem jelentenek veszélyt. Ez nem csak strapabíróbbá teszi a padlóját, de azt is lehetővé teszi, hogy otthonában igazán otthon érezhesse magát.

Ideális egyenetlen felületekhez

Az Alpha Vinyl kemény alapja még egy előnyt nyújt: a legtöbb esetben nem kell előkészíteni az alpadlót a padlózat lefektetése előtt. Így az Alpha Vinyl felújításokhoz is remekül alkalmazható. Az is sokat segít, hogy – a felhasználóbarát, szabadalmaztatott pattintásos rendszernek köszönhetően – a deszkák beépítése rendkívül könnyű.

Tekintse meg Alpha Vinyl padlóink teljes választékát

„RoomViewer” indítása >