Go to content Go to search
Vinyl deszka

Vinyl deszkak

Miért válassza a vinyl deszkát?

Keltse életre otthonát az eddigi legtermészetesebb megjelenésű vinyl deszkákkal. Az autentikusan szép színek és a mély felületi textúrák nagy teljesítményű technikával párosulnak – gyönyörű padlót eredményezve, amely kényelmes, zajtalan és 100%-ban vízálló. Alig lehet megkülönböztetni őket a valódi fától.

Vinyl deszkák – a természet által inspirálva

Kapcsolódjon a természettel, és vigyen harmóniát otthonába a vinyl deszkáinkkal. Belga tervezőink gondosan kutatják fel a tökéletes eredeti fadarabokat, hogy inspirációt merítsenek terveikhez. És az eredmény? Minden egyes deszka annyira természetes, hogy már-már hihetetlen. Az autentikus színek és a mély felületi textúrák, beleértve az eredeti fára emlékeztető csomókat, hasadásokat és apró repedéseket, olyan gyönyörű hatást keltenek, amelyet nemcsak látni, hanem érezni is lehet.

Otthoni iroda barna vinyl deszkapadlóval

Hatékony hangszigetelés

Ki ne szeretne egy nyugodt, csendes otthonban pihenni? Vinyl deszkáink jelentik a választ. A precízen megtervezett többrétegű deszkák jobb hangszigetelést biztosítanak, mint a hagyományos padlók, így gondtalanul élvezheti az életet anélkül, hogy aggódnia kellene a zaj miatt.

Fedezze fel az összes vinyl deszkánkat

Fürdőszoba természetes hatású vinyl deszkapadlóval

100%-ban vízálló vinyl deszkapadló

Balesetek előfordulnak. Tudjuk, hogy az italok kiömlenek, a víz pedig szétfröccsen. A 100%-ban vízálló vinyl deszkával nem kell aggódnia. Vízzáró összepattintható rendszerünk teljesen lezárja az illesztéseket, Hydroseal technológiánk pedig víztaszító felületet hoz létre. Nincsenek megemelkedett élek, felpúposodott deszkák vagy sérült alpadló. Ezt a gyönyörű padlóburkolatot a ház bármely pontján használhatja, még a fürdőszobában is.

Vinyl deszkapadló alátéttel rögzítve

A vinyl deszkáinkhoz rögzített, nagy teljesítményű alátétnek köszönhetően nem kell további alátétet vásárolnia és leraknia, így a beépítés még gyorsabb és egyszerűbb. Ráadásul az alátét javítja a folt-, karc- és ütésállóságot, puhább érzetet biztosít a talpnak, és segít csökkenteni a közeli helyiségekbe jutó hangokat.

Konyha szürke vinyl deszkapadlóval

Fedezze fel az összes vinyl deszkánkat