Vinilpadló: trendi és időtálló

A csapatunk lépést tart a legújabb belsőépítészeti, művészeti, építészeti és stílustrendekkel, és ezek alapján dolgozza ki az új termékek kinézetét. Munkájuk eredményei az időtálló klasszikus vinilpadlók. Minden padlónak megvan a saját története, egyedi kinézete és hangulata, valamint gondosan kiválasztott szerkezete, kezelési módszere és bevonata.

Természetes vinilpadlók

Közel a természethez

Elmoshatja a beltér és a kültér közötti határokat, és természetes alakzatokkal és színekkel beviheti a természetet az otthonába. A valódi felületekhez részleteikben is igazodó fa- és kőmintáink páratlanul realisztikus felületet alkotnak.

Klasszikus luxusminőségű vinilpadlók

Klasszikus luxus

A luxus sosem megy ki a divatból – ahogy a kiváló minőségű anyagok sem. A márvány például továbbra is népszerű választás, ha padlókról, konyhapultokról és kiegészítőkről van szó. Világos árnyalatú, prémium tölgypadlóval kombinálva még tovább fokozható a luxusérzet.

Betonhatású vinilpadlók

A beton természetessége

A texturált kőminták töretlenül őrzik népszerűségüket. Az Alpha Vinyllel látható marad a beton durva és autentikus textúrája, ami olyan határozott és modern karaktert kölcsönöz a padlónak, amely szinte bármilyen lakberendezési stílushoz illik.

ÚJ
Alpha Vinyl: csúcsminőségű merev padlók

Az Alpha Vinyl a legerősebb padló, amelyen valaha járni fog. A legtöbb esetben nincs szükség alpadló-előkészítésre, így tökéletesen alkalmas felújításokhoz. A praktikus víztaszító technológiának köszönhetően az Alpha Vinyl tökéletes padlóválasztás minden helyiséghez.

Fedezze fel az Alpha Vinylt

Tömör vinilpadlók a Quick-Steptől