Az ideális padló kiválasztása a nappaliba

Az ideális padló kiválasztása a nappaliba

Rúgja le a cipőit, dőljön hátra egy kényelmes kanapén, és relaxáljon, miközben a házban zajlik Ön körül az élet. A nappali az a hely, ahol a pihenés és a ténykedés találkozik. Egy szoba, ahol le lehet ülni, magunkhoz lehet ölelni egy párnát, de játszani is lehet, meg ugrálni a kanapéról a szófára. Mondani sem kell, hogy olyan padlót igényel, amely a családi élet minden kihívásának meg tud felelni.


Tekintse meg a nappaliba szánt padlóink teljes választékát

Meleg tapintású és strapabíró padlók

A nappaliban lévő padlónak meg kell felelnie egy komoly elvárásnak: olyannyira sokoldalúnak kell lennie, amennyire sokoldalú maga a helyiség. Olyan padlót keressen, amely melegnek és puhának tűnik és annak is érződik, ugyanakkor kellően strapabíró. Egy padló, amely életre kelti nappaliját.

A Quick-Step előnyei a nappaliban


Quick-Step padlók a nappaliba mindenki számára

Egy padló mindenkinek

Reneszánszát éli a nappaliban játszódó tipikus jelenet: a családok összegyűlnek a televízió körül, de hozzák magukkal a táblagépeiket és okostelefonjaikat is. Biztos benne, hogy a nappali padlója a tizenéves lányától kezdve a nyűgös totyogósig mindenkinek megfelel? Úgy gondolja, hogy ez megoldhatatlan? A Quick-Step laminált, keményfa és vinilpadlóival semmi sem lehetetlen! Rengeteg lehetőség közül választhat: elragadó famintázatok, meleg színek, számtalan felületkezelési módszer, textúra, fazetta és horony – biztosan megtalálja azt a padlót, amely tökéletesen megfelel a családja igényeinek.


Padlók a nappaliba – kiegészítők

Szerezze be a teljes csomagot

A legkényelmesebb, mégis élettel teli nappali kialakításához nem elég a tökéletes padló kiválasztása. Érdemes a véső simításokat is ugyanabban a stílusban elvégezni. Épp ezért minden Quick-Step padló számos hozzá illő kiegészítővel rendelkezik, a szegélylécektől a profilokig, és a megfelelő alátétekkel a tökéletes kényelemért.


Könnyen ápolható padlók a nappaliba

Gyorsan és egyszerűen tisztítható

Egy hosszú nap után nem szeretne mást, mint kényelmesen elhelyezkedni a kanapén, de előtte még ki kell takarítania a nappalit? A Quick-Step padlókat pillanatok alatt ragyogóan tisztává varázsolhatja, így marad ideje a pihenésre. Talál közöttük szigetelt padlófelületű vagy antisztatikus illesztésekkel ellátott padlókat, amelyek nem gyűjtik a port. Gyorsan megtisztíthatók, így több idő marad a pihenésre.


Otthonos padlók a nappaliba

Melegen tartják a lábát

Már kényelmesen elhelyezkedett a tévé előtt, amikor eszébe jut, hogy elfelejtette a távirányítót. Önmagában felkelni is sokszor nehéz, de ha még végig is kell sétálni a hideg padlón, sokkal jobb ötletnek tűnik a meleg takaró alatt maradni. A Quick-Step padlók azonban nem csak puhaságukkal kényeztetik a lábát. A megfelelő alátét használatával könnyedén kombinálhatja őket padlófűtéssel. A fázós láb hamarosan a múlté!


25 év garancia nappalija padlójára otthoni használat esetén

Számíthat rá hosszú éveken át

A Quick-Step laminált, vinil- és keményfa padlók évekig bírják a terhelést otthonában. Annak érdekében, hogy pihenése zavartalan lehessen, minden nappaliba szánt Quick-Step padlóra legalább 25 év* garanciát biztosítunk.

*Kivéve a luxusminőségű Livyn vinilpadlót és a Creo laminált padlót, amelyekre 20 év garancia vonatkozik.Tekintse meg a nappaliba szánt padlóink teljes választékát

Találja meg kedvenc padlóját a nappaliba:

„RoomViewer” indítása >