Go to content Go to search
Dark oak flooring in the living room

Padlók a nappaliba

Az ideális padló kiválasztása a nappaliba

Rúgja le a cipőit, dőljön hátra egy kényelmes kanapén, és relaxáljon, miközben a házban zajlik Ön körül az élet. A nappali az a hely, ahol a pihenés és a ténykedés találkozik. Egy szoba, ahol le lehet ülni, magunkhoz lehet ölelni egy párnát, de játszani is lehet, meg ugrálni a kanapéról a szófára. Mondani sem kell, hogy olyan padlót igényel, amely a családi élet minden kihívásának meg tud felelni.

Meleg tapintású és strapabíró padlók

A nappaliban lévő padlónak meg kell felelnie egy komoly elvárásnak: olyannyira sokoldalúnak kell lennie, amennyire sokoldalú maga a helyiség. Olyan padlót keressen, amely melegnek és puhának tűnik és annak is érződik, ugyanakkor kellően strapabíró. Egy padló, amely életre kelti nappaliját.A Quick-Step előnyei a nappaliban

Quick-Step parquet floor for the living room

Egy padló mindenkinek

Reneszánszát éli a nappaliban játszódó tipikus jelenet: a családok összegyűlnek a televízió körül, de hozzák magukkal a táblagépeiket és okostelefonjaikat is. Biztos benne, hogy a nappali padlója a tizenéves lányától kezdve a nyűgös totyogósig mindenkinek megfelel? Úgy gondolja, hogy ez megoldhatatlan? A Quick-Step laminált és vinilpadlóival semmi sem lehetetlen! Rengeteg lehetőség közül választhat: elragadó famintázatok, meleg színek, számtalan felületkezelési módszer, textúra, fazetta és horony – biztosan megtalálja azt a padlót, amely tökéletesen megfelel a családja igényeinek.

 

Quick-Step laminate floor for the dining room

Szerezze be a teljes csomagot

A legkényelmesebb, mégis élettel teli nappali kialakításához nem elég a tökéletes padló kiválasztása. Érdemes a véső simításokat is ugyanabban a stílusban elvégezni. Épp ezért minden Quick-Step padló számos hozzá illő kiegészítővel rendelkezik, a szegélylécektől a profilokig, és a megfelelő alátétekkel a tökéletes kényelemért.

Quick-Step vinyl floor in the living room

Gyorsan és egyszerűen tisztítható

Egy hosszú nap után nem szeretne mást, mint kényelmesen elhelyezkedni a kanapén, de előtte még ki kell takarítania a nappalit? A Quick-Step padlókat pillanatok alatt ragyogóan tisztává varázsolhatja, így marad ideje a pihenésre. Talál közöttük szigetelt padlófelületű vagy antisztatikus illesztésekkel ellátott padlókat, amelyek nem gyűjtik a port. Gyorsan megtisztíthatók, így több idő marad a pihenésre.

Quick-Step floor in the dining room

Melegen tartják a lábát

Már kényelmesen elhelyezkedett a tévé előtt, amikor eszébe jut, hogy elfelejtette a távirányítót. Önmagában felkelni is sokszor nehéz, de ha még végig is kell sétálni a hideg padlón, sokkal jobb ötletnek tűnik a meleg takaró alatt maradni. A Quick-Step padlók azonban nem csak puhaságukkal kényeztetik a lábát. A megfelelő alátét használatával könnyedén kombinálhatja őket padlófűtéssel. A fázós láb hamarosan a múlté!

Quick-Step floor in dining room

Számíthat rá hosszú éveken át

A Quick-Step laminált és vinil padlók évekig bírják a terhelést otthonában. Az Ön pihenésének garantálása érdekében minden Quick-Step nappali padlóra 20 év vagy élethosszig tartó garanciát vállalunk.

Tekintse meg a nappaliba szánt padlóink teljes választékát

Alpha Vinyl tiles in the living room

Laminált vagy vinil: melyik a jó választás?

Ez a lakás elsődleges közösségi tere, ezért azt szeretnénk, hogy kényelmes, hívogató és természetes hatású legyen. Mivel a nappalit legtöbbször pihenésre és közös időtöltésre használjuk, kiemelten fontos, hogy hangulatos legyen. Nehéz azonban megtalálni a tökéletes egyensúlyt a megnyugtató és az energizáló dekorációs elemek között. Első pillantásra a szőnyeg jó megoldásnak tűnhet a megfelelő hangulat megteremtésére, de gyűjti a port és a szennyeződéseket, és nehéz tisztán tartani.

A legjobb választás

Hogy miért?

  • Szemet gyönyörködtetők: szépek és stílusosak
  • Tartósak: 20 évtől élethosszig tartó garancia
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Kellemesek: puhábbak és selymesebbek a kőnél és a kerámiánál
  • Nincs velük probléma: nem gyűjtik a port és a szennyeződéseket

Merítsen ihletet

A Quick-Step padlók rendkívül sokoldalúak, így az egész lakásban használhatók. A klasszikustól a modernig terjedő stílusváltozatok közül otthona minden helyiségébe kiválaszthatja a megfelelő Quick-Step padlót.

Találja meg kedvenc padlóját a nappaliba: