Go to content Go to search

A tökéletes padló
minden helyiségbe

Quick-Step padló bármely helyiségbe

A Quick-Step padlók rendkívül sokoldalúak, így az egész lakásban használhatók. A klasszikustól a modernig terjedő stílusváltozatok közül otthona minden helyiségébe kiválaszthatja a megfelelő Quick-Step padlót.

Fürdőszobapadlók

A fürdőszoba a lazítás és a relaxáció helye – és a gyerekek birodalma, ahogy kuncognak és játszanak a fürdőkádban. Itt lazítjuk el fáradt izmainkat egy-egy megterhelő edzés után, és itt nézzük meg magunkat a tükörben, mielőtt kilépnénk az ajtón. A fürdőszobába magától értetődően olyan padlót kell választani, amely ellenáll a víznek, és könnyen ápolható.

Részletek

Konyhapadlók

A konyha a lakás szíve, ahol mindig történik valami. Elfoglalt életünk központjaként a konyha olyan padlót érdemel, amely képes megbirkózni a napi megterheléssel.

Részletek

Padlók a nappaliba

Rúgja le a cipőit, dőljön hátra egy kényelmes kanapén, és relaxáljon, miközben a házban zajlik Ön körül az élet. A nappali az a hely, ahol a pihenés és a ténykedés találkozik. Mondani sem kell, hogy olyan padlót igényel, amely a családi élet minden kihívásának meg tud felelni.

Részletek

Folyosópadlók

Egy gyors pillantás, legfeljebb 3-4 másodperc. Ennyibe telik, hogy újonnan érkezett vendégei véleményt formáljanak otthonáról. Az előszoba a legalkalmasabb arra, hogy jó benyomást tegyen.

Részletek

Hálószobapadlók

Itt kucorodunk be az ágyba egymás mellé, itt alusszuk át az éjszakát, itt csapjuk le újra és újra az ébresztőt: a hálószobában számít a leginkább a kényelem. A kényelmes ágy és a puha párna mellett az sem mindegy, milyen padló van a talpunk alatt.

Részletek

Ebédlőpadlók

Elegáns gyertyafényes vacsora? Előkelő fogadás? Vagy talán egy egészen eredeti ötletet valósítana meg estére... Van egy elem, amely nagy hatással lehet az esti program hangulatára: az étkező padlója.

Részletek

Padlók a dolgozószobába

Otthoni irodájában sok időt fog tölteni. Fontos a professzionális megjelenés, hogy a dolgozószobája valódi iroda hatását keltse. Hogyan lehet valami egyszerre otthonos és professzionális?

Részletek

Padlók a gyermekszobába

Ideális helyet szeretne teremteni gyermekének az alváshoz és a játékhoz? Kényelmes ágy, mókás faldekoráció, halványan világító éjszakai lámpa és egy pihe-puha játszószőnyeg a padlón... Ha a gyermekéről van szó, csak a legjobbal elégedhet meg. Válasszon olyan padlót, amely minden igényének megfelel!

Részletek