Go to content Go to search

Akció

Használja ki 25%-os kedvezményünket Használja ki 25%-os kedvezményünket
tölgy laminált padló étkező Quick-Step

Tölgy laminált padló

Friss megjelenés tölgy laminált padlóval

Ha természetes megjelenésű padlót keres kiváló minőségű mintákkal és szerkezetekkel, akkor a Quick-Step tölgy laminált padlójára van szüksége. Minden dizájn egyedi megjelenésű, és tervezőink gondoskodnak arról, hogy a padló a legjobb szerkezetet, felületet és kezelést kapja. Mindezt annak érdekében, hogy a végén a tökéletes padlót kapja otthona számára.

Tölgy laminált padlók széles választéka

Tölgy laminált padlónk mindent megad, amit keres. Ha inkább egy robusztus padlót szeretne a konyhába, vagy egy világos tölgy laminált padlót a nappaliba; a Quick-Stepnél mindent megtalál. Kollekciónk intelligens megoldásokat kínál otthona számára. A minták, színek és textúrák széles választékának köszönhetően mindig megtalálja a megfelelő laminált padlót, amely 20 év garanciával rendelkezik a Creo-padló, és 25 év garanciával az összes többi laminált padló esetében.

A tölgy laminált padló előnyei

Erős, de hangulatos padlót keres? A Quick-Step minden tölgyfa laminált padlója karcvédő technológiával ellátott felső réteggel rendelkezik. Ezáltal a padló akár tízszer védettebbé válik a mikrokarcolásokkal szemben, mint a védőréteg nélküli padlók. Ez a kopásálló réteg teszi a világos tölgy laminált padlót alkalmassá az intenzív használatra, például a konyhában. Sok éven át élvezni fogja a padlót!

tölgy laminált padló étkező Quick-Step

Fedezze fel tölgy laminált padlóinkat

Válassza ki a megfelelő tölgy laminált padlót

Ha szeretné feldobni nappaliját, csak egy jó padlót kell választania. A kollekciónkban található számos lehetőség miatt nehéznek tűnhet megtalálni a megfelelő és megfizethető padlót otthona számára. Szeretne több élettel megtölteni szobáját? Vessen egy pillantást a világos tölgy laminált padlónkra. Mit gondol csiszolt tölgy laminált padlónkról? Ez a padló természetes megjelenésű, mert finom felületi struktúrái és a kifinomult fa virágai rendkívül stílusossá teszik.

Tölgy laminált padló beépítése

Mielőtt elkezdené a laminált padló beépítését, győződjön meg róla, hogy a megfelelő alátétet használja. Az alátét elengedhetetlen a felület kiegyenlítéséhez és az emelkedő nedvesség elleni védelemhez. Ezenkívül a kiváló minőségű alpadló szigeteli a hangot és a hőt, és stabil alapot képez a pattintásos rendszerhez. Eldöntötte már, hogy mire van szüksége? Bérelje fel mestereinket, hogy lerakják a padlót az Ön számára, vagy végezze el saját maga!

tölgy laminált padló nappali Quick-Step