Go to content Go to search

Akció

Használja ki 25%-os kedvezményünket Használja ki 25%-os kedvezményünket

HOME OFFICE PADLÓ

Fedezze fel
irodai emeleteinket

Otthoni irodájában sok időt fog tölteni. Különösen akkor, ha távmunkában, szabadúszóként vagy vállalkozóként otthonról dolgozik. Ezért fontos, hogy a szoba kényelmes legyen, és biztosítsa azt a nyugodt, csendes környezetet, ahol a feladataira tud összpontosítani, és ahol mindent az irányítása alatt tarthat. Emellett a professzionális megjelenés is lényeges, hogy a dolgozószobája valódi iroda hatását keltse. Hogyan lehet valami egyszerre otthonos és professzionális?

Kényelmes és professzionális padlók a dolgozószobába

Könnyen! Ha gondosan választja meg dolgozószobája padlóját, mindkét szempontnak eleget tehet. Egy megkapó, kényelmes padló, amely kellemessé teszi dolgozószobáját, ugyanakkor professzionális és stílusos kinézetet kölcsönöz neki? Ráadásul 100%-ig ellenáll a munkakörnyezetekben előforduló kopásnak és elhasználódásnak? Fedezze fel padlóinkat, amelyek tökéletesek erre a célra.A Quick-Step előnyei a dolgozószobában:

Munka stílusos környezetben

Ön is szeretne az otthon megnyugtató légkörében dolgozni? Így sokkal könnyebb leküzdeni a mindennapi stresszt. Válasszon olyan padlót, amely az otthoni munkát valóban otthonossá teszi! Meleg színek, természetes hatás: a Quick-Step számos laminált és vinilpadlói padlót kínál, hogy teljes mértékben az ízlése szerint alakíthassa dolgozószobája megjelenését. Legyen élvezet a munka dolgozószobájában!

Munkaálló

Az irodákban általános probléma világszerte, hogy a görgős szék és a kiömlött kávé nyomot hagy a padlón. Dolgozószobájában azonban ezeket könnyen elkerülheti a Quick-Step laminált, keményfa és vinilpadlói segítségével, amelyeket több védőréteg is borít. A szabadalmaztatott Scratch Guard és Stain Guard technológiának köszönhetően pedig búcsút inthet a foltoknak és a karcolásoknak.

Gyorsan tisztítható, mert minden perc számít

A legmodernebb laptoptól a régi számológépig mindenkinek megvannak a kedvenc munkaeszközei, amelyek elősegítik a gyors munkavégzést. A Quick-Step padlótól is elvárhatja ugyanezt. Többek között az antisztatikus illesztéseknek, a vízálló bevonatoknak és a szigetelt padlófelületeknek köszönhetően minden eddiginél gyorsabban kitakaríthatja dolgozószobáját, és szinte azonnal folytathatja a munkát.

Könnyedén lehelyezhető

Ha már úgy is annyit dolgozik otthonról, miért ne adna hozzá még egy teendőt az elvégzendő feladatok listájához? Dolgozószobája padlóját teljesen egyedül is lerakhatja. Garantáljuk, hogy gyorsan, és teljes mértékben a terv szerint végez majd vele. A Quick-Step szabadalmaztatott Uniclic és Uniclic Multifit technológiájának köszönhetően olyan precízen rakhatja le dolgozószobája padlóját, mint a profik.

Tekintse meg a dolgozószobába szánt padlóink teljes választékát

Laminált vagy vinil: melyik a jó választás?

Inspiráló, békés és csendes: ilyen környezet kell a hatékony munkavégzéshez. Egyre többen dolgoznak szabadúszóként, távmunkában vagy otthonról, így jóval több időt töltenek dolgozószobájukban, mint korábban. Ezért fontos olyan padlót választani, amely elnyeli a zajokat, és ellenáll a székek lába és kereke okozta sérüléseknek, ugyanakkor elengedhetetlen a kényelmes környezet megteremtése is, hogy a dolgozószobában eltöltött 8 (vagy több) óra kellemesen teljen.

A legjobb választás

Hogy miért?

  • Jól tűrik az intenzív használatot: ellenállók a nedvességgel, szennyeződésekkel és karcolásokkal szemben
  • Tartósak: 20 évtől élethosszig tartó garancia
  • Időtakarékosak: egyszerűen tisztíthatók és ápolhatók
  • Elnyelik a zajokat a megfelelő alátéttel kombinálva (laminált)
  • Kényelmesek és otthonosak: puhábbak és melegebbek, mint más strapabíró alternatívák

Merítsen ihletet

A Quick-Step padlók rendkívül sokoldalúak, így az egész lakásban használhatók. A klasszikustól a modernig terjedő stílusváltozatok közül otthona minden helyiségébe kiválaszthatja a megfelelő Quick-Step padlót.

Találja meg kedvenc dolgozószobai padlóját: