padlók a dolgozószobába

Padlók a dolgozószobába

Otthoni irodájában sok időt fog tölteni. Különösen akkor, ha távmunkában, szabadúszóként vagy vállalkozóként otthonról dolgozik. Ezért fontos, hogy a szoba kényelmes legyen, és biztosítsa azt a nyugodt, csendes környezetet, ahol a feladataira tud összpontosítani, és ahol mindent az irányítása alatt tarthat. Emellett a professzionális megjelenés is lényeges, hogy a dolgozószobája valódi iroda hatását keltse. Hogyan lehet valami egyszerre otthonos és professzionális?


Tekintse meg a dolgozószobába szánt padlóink teljes választékát

Kényelmes és professzionális padlók a dolgozószobába

Könnyen! Ha gondosan választja meg dolgozószobája padlóját, mindkét szempontnak eleget tehet. Egy megkapó, kényelmes padló, amely kellemessé teszi dolgozószobáját, ugyanakkor professzionális és stílusos kinézetet kölcsönöz neki? Ráadásul 100%-ig ellenáll a munkakörnyezetekben előforduló kopásnak és elhasználódásnak? Fedezze fel padlóinkat, amelyek tökéletesek erre a célra.

A Quick-Step előnyei a dolgozószobában:


Quick-Step Impressive Ultra laminált padló

Munka stílusos környezetben

Ön is szeretne az otthon megnyugtató légkörében dolgozni? Így sokkal könnyebb leküzdeni a mindennapi stresszt. Válasszon olyan padlót, amely az otthoni munkát valóban otthonossá teszi! Meleg színek, természetes hatás: a Quick-Step számos laminált és vinilpadlói padlót kínál, hogy teljes mértékben az ízlése szerint alakíthassa dolgozószobája megjelenését. Legyen élvezet a munka dolgozószobájában!


Munkaálló

Az irodákban általános probléma világszerte, hogy a görgős szék és a kiömlött kávé nyomot hagy a padlón. Dolgozószobájában azonban ezeket könnyen elkerülheti a Quick-Step laminált, keményfa és vinilpadlói segítségével, amelyeket több védőréteg is borít. A szabadalmaztatott Scratch Guard és Stain Guard technológiának köszönhetően pedig búcsút inthet a foltoknak és a karcolásoknak.


Erős és megbízható

Gyorsan tisztítható, mert minden perc számít

A legmodernebb laptoptól a régi számológépig mindenkinek megvannak a kedvenc munkaeszközei, amelyek elősegítik a gyors munkavégzést. A Quick-Step padlótól is elvárhatja ugyanezt. Többek között az antisztatikus illesztéseknek, a vízálló bevonatoknak és a szigetelt padlófelületeknek köszönhetően minden eddiginél gyorsabban kitakaríthatja dolgozószobáját, és szinte azonnal folytathatja a munkát.
Könnyedén lehelyezhető

Ha már úgy is annyit dolgozik otthonról, miért ne adna hozzá még egy teendőt az elvégzendő feladatok listájához? Dolgozószobája padlóját teljesen egyedül is lerakhatja. Garantáljuk, hogy gyorsan, és teljes mértékben a terv szerint végez majd vele. A Quick-Step szabadalmaztatott Uniclic és Uniclic Multifit technológiájának köszönhetően olyan precízen rakhatja le dolgozószobája padlóját, mint a profik.


Tekintse meg a dolgozószobába szánt padlóink teljes választékát

Találja meg kedvenc dolgozószobai padlóját:

„RoomViewer” indítása >