A VINILPADLÓ TISZTÍTÁSA

A vinilpadló karbantartása és javítása

Egyszerűen és könnyedén tarthatja kitűnő állapotban az új vinilpadlót, amely a legtöbb esetben mindennapos eszközökkel ragyogóan tisztán tartható. Egy kis horpadást vagy karcolást fedezett fel? Ne aggódjon: a javítókészletünkkel valószínűleg meg tud szabadulni tőle. 

Hogyan tisztítható a vinilpadló?

A padlótisztításnál jobb elfoglaltságot is ki tudnánk találni, de jó híreink vannak. With our Vinyl Flex and Alpha Vinyl floors, you can get the job done with almost anything: a broom, a microfiber cloth, a vacuum cleaner, a damp mop …
On Alpha Vinyl, you can even use a steam cleaner. De ügyeljen arra, hogy a gőz ne érjen közvetlenül a deszkákig (fedje el a nyílásokat egy ronggyal), és néhány pillanatnál tovább ne irányítsa a fejet egyetlen területre.

karbantartási útmutató (pdf) letöltése

A vinilpadlók tisztításának 3 aranyszabálya

Hogyan tisztíthatók a vinilpadlók?

1. Csak Quick-Step tisztítószert
használjon, mert más, túl nagy hatásfokú tisztítószerek károsíthatják a padlót.

Hogyan tisztíthatók a vinilpadlók?

2. Ne használjon viaszos termékeket,
mert szükségtelenek, és viaszbevonatot képezhetnek.

Hogyan tisztíthatók a vinilpadlók?

3. Ne hagyjon vizet vagy más folyadékot
túl hosszú ideig a padló felületén.

Hogyan javíthatók a vinilpadlók?

Egy új vinilpadló kisebb karcolásai nagy bosszúságot tudnak okozni. De nem kell aggódnia: a Quick-Step javítókészlet képes kijavítani a padló legtöbb kisebb sérülését, hogy úgy nézzen ki, mintha vadonatúj lenne. Ugyanilyen hatékony megoldások vannak a padló vetemedésére és a sérült deszkák kicserélésére.