Vízálló laminált padlók

Vízálló laminált padlóra van szüksége? Nem probléma!

Ismerje meg a laminált padlók legújabb generációját. Ezek a padlók nemcsak kivételes természetességükkel hódítanak, de 100%-ban vízállók is.

Laminált padlók | Kiváló minőségű laminált padlók, összepattintható laminált padlók

A Quick-Step laminált padlóinak széles választékával valóban különlegessé varázsolhatja otthonát. Termékeink makulátlan minőségét a padlók világában úttörő szerepet betöltő márkánk több évtizedes múltja garantálja.

3 érv, ami a Quick-Step laminált padlói mellett szól

 laminált=

Pont, mint az igazi!

A Quick-Step tervezőit a legújabb építészeti, divat- és dizájntrendek inspirálják abban, hogy természetes hatású és egyedi padlókat álmodjanak meg. Az eredmény? A laminált padlók minden ízükben a megtévesztésig valódinak tűnnek.

 minőség=

Ellenálló felület minden helyzetben

A Quick-Step komolyan veszi a padlóvédelmet. Az olyan innovációinknak köszönhetően, mint a Scratch Guard és a HydroSeal, biztosra veheti, hogy a Quick-Step laminált padlók kiválóan ellenállnak a karcolásoknak, a foltoknak és a folyadékoknak.

Könnyen összepattintható laminált padlók

Könnyű beépítés

A világszerte ismert, szabadalmaztatott Uniclic pattintásos rendszernek köszönhetően gyerekjáték a Quick-Step padlók beépítése.

Segítünk megtalálni a tökéletes padlót

Lamináltpadló-mintáink

Találja meg kedvenc padlóját

Akár a modern, akár a hagyományos stílust kedveli, a Quick-Step laminált padlók számos deszkaméretben, a legkülönfélébb típusú famintákkal, rengeteg színben és számos gyönyörű textúrával és horonnyal érhetők el.

Merítsen ihletet a Quick-Step Padlókereső segítségével

Merítsen ihletet

A tökéletes padló kiválasztása nem egyszerű. Ezért hoztuk létre a Padlókeresőt, amely három egyszerű lépésben megmutatja a kedvenc lakberendezési stílusához és a személyiségéhez leginkább illő padlókat.

Minden szükséges tartozék egy csomagban

Megtalálta a tökéletes padlót? Akkor máris nekikezdhet új padlója beépítésének. Az alábbi eszközökkel a beépítéstől kezdve az utolsó simításokig és az ápolásig mindent könnyedén elvégezhet.

Könnyen beépíthető laminált padlók

Gyors és egyszerű beépítés

A szabadalmaztatott technológiának és a könnyen használható beépítő szerszámok teljes körű választékának köszönhetően villámgyorsan lefektetheti a padlóját.

Az utolsó simítások a tökéletes laminált padlóért

Az utolsó simítások a tökéletes eredményért

A szépség a részletekben rejlik. Varázsolja tökéletessé padlója kinézetét a hozzá illő kiegészítőkkel!

A laminált padlók ápolása egyszerű

Egyszerű ápolás

A Quick-Step laminált padlók nemcsak gyönyörűek, hanem könnyen tisztíthatók és ápolhatók is.