Segítünk megtalálni a tökéletes padlót

A bőséges választék miatt nehéz feladat lehet megtalálni azt a padlót, amely az Ön ízlésének és anyagi keretének a legjobban megfelel. De ne aggódjon! Kifejlesztettünk néhány könnyen használható online eszközt, amelyek segítik Önt a megfelelő padló kikeresésében, hogy rátalálhasson arra, amelyet tökéletesnek érez. Készen áll?

FELFEDEZÉS

Találja meg kedvenc padlóját

A FloorExplorer indítása

A bőség zavara miatt nem tudja eldönteni, melyik padló a legmegfelelőbb Önnek? A FloorExplorerben néhány lépésben kiválaszthatja az igényeinek és stílusának leginkább megfelelő padlókat. Indulhat a felfedezés!

MEGTEKINTÉS

Valósághű előnézet

Próbálja ki a RoomViewert

Nehezen tudja elképzelni, hogyan nézne ki a belső tér egy teljesen új padlóval? Nem probléma! A RoomViewer segítségével egyszerűen megtekintheti bármelyik padlónkat a kérdéses helyiségben, hogy helyes döntésre tudjon jutni. Próbálja ki!

BECSLÉS

Összehasonlítás egymás mellett

Részletes árajánlat kérése

Szeretné tudni, pontosan mennyibe kerül majd az új padló beépítése? Árajánlat-tervező eszközünkkel minden kötelezettség nélkül azonnal kiszámolhatja új padlójának tényleges árát, beleértve az extrákat is. Készen áll arra, hogy kipróbálja?