Szegélyléc laminált padlóhoz: a tökéletes végső simítás

A szegélylécek beépítése az utolsó simítás a stílusos padlóburkolási projekt befejezéséhez. Szegélyléckínálatunkban megtalálhatók a színben tökéletesen illeszkedő és a festhető szegélylécek is. Minden szegélyléc könnyen beépíthető és karcálló, így ellenáll a mindennapos használat okozta kopásnak.

Önnek javasolt szegélylécek

QSSK Laminált kiegészítők Standard szegélyléc (egyező színben) QSSK04164
Standard szegélyléc
QSSK(-)
2400 x 12 x 58 mm
A szabadalmaztatott Incizo technológiának köszönhetően a szegélyléc könnyedén vágható 4 cm-es darabokra. A mellékelt összekötőelemekkel tökéletesen illesztheti össze a szegélyléceket a fal mentén, beleértve a külső és belső sarkokat is.
QSLPSKR Laminált kiegészítők Dominicano szürke tölgy deszkák QSLPSKR01663
Largo parkettaszegélyléc
QSLPSKR(-)
2400 x 14 x 100 mm
A Largo parkettaszegélyléceket kifejezetten a Quick-Step Largo padlók hosszú, széles deszkáihoz tervezték. A Largo parkettaszegélylécek hátulján hornyok is találhatók a kábelek számára. Ha a Quick-Step illesztőlécre rápattintja a szegélylécet, bármikor könnyedén hozzáférhet a kábelekhez.
QSISKROGEE Laminált kiegészítők Festhető Ogee szegélyléc QSISKROGEE
Festhető Ogee szegélyléc
QSISKROGEE
2400 x 16 x 160 mm
Különleges alakjukkal az Ogee szegélylécek karakteresebbé teszik a beltereket. Az Incizo technológiának köszönhetően könnyen a kívánt méretre vágható. Válassza ki a kívánt magasságot, majd kísérletezzen kedvére a szinte végtelen számú lehetőséggel és kombinációval.
QSISKRCOVER Laminált kiegészítők Festhető szegélyléctakaró QSISKRCOVER
Festhető szegélyléctakaró
QSISKRCOVER
2400 x 16 x 129 mm
A festhető szegélyléctakarók a meglévő szegélylécek fölé helyezhetők. A beépítésük egyszerű, és a fal sérülésétől sem kell tartani. Az Incizo technológiának köszönhetően a szegélyléc magassága és szélessége is szabadon megválasztható.
QSISKRWHITE Laminált kiegészítők Festhető Ovolo szegélyléc QSISKRWHITE
Festhető Ovolo szegélyléc
QSISKRWHITE
2400 x 16 x 160 mm
Az Ovolo egy többcélú, festhető szegélyléc. Incizo technológiájának köszönhetően könnyen a kívánt méretre vágható. Válassza ki a kívánt magasságot, majd kísérletezzen kedvére a szinte végtelen számú lehetőséggel és kombinációval.
QSFLEXSKR Laminált kiegészítők Rugalmas, festhető szegélyléc QSFLEXSKR
Rugalmas, festhető szegélyléc
QSFLEXSKR
7000 x 14 x 40 mm
Kör alakú oszlopokhoz vagy ívelt falakhoz keres ideális lezárási megoldást? Ez a festhető szegélyléc rugalmas, mégis szilárd habból készült, ezért nagyon könnyen kezelhető. A szegélyléc 4 cm magas és 1,4 cm vastag, és könnyedén a kívánt méretre vágható.
QSPSKR4PAINT Laminált kiegészítők Festhető szegélyléc QSPSKR4PAINT
Festhető szegélyléc
QSPSKR4PAINT
2400 x 14 x 40 mm
Magasságában és szélességében illeszkedik a rugalmas, festhető szegélylécekhez, így egységes stílusban lehet befejezni a munkát a szobában.

Még vannak kérdései?

Segítségre van szüksége a beépítés megfelelő befejezéséhez?
A legközelebbi márkakereskedő örömmel válaszol minden kérdésére.

A legközelebbi márkakereskedő megkeresése