Minőségi laminált padlók életre szóló használatra

Miért érné be kevesebbel, ha megkaphatja a piac legkiválóbb laminált padlóit? Mi a Quick-Stepnél nemcsak ígérgetünk, hanem be is tartjuk az ígéreteinket – termékeinkre akár 25 év garanciát vállalunk. Többé nem kell aggódnia a nedvesség, a karcolások vagy a foltok miatt. Teljes nyugalommal élvezheti új padlóját.

Minőségi laminált padlók vízálló felülettel

Vízálló felület

Tudta, hogy lamináltpadló-termékcsaládjaink számos tagja 100%-ban vízálló a vízlepergető HydroSeal bevonatnak köszönhetően?

Minőségi laminált padlók karcmentes felülettel

Karcmentes

Szabadalmaztatott védelmi rendszerünknek, a felső Scratch Guard rétegnek köszönhetően padlóink akár tízszer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben.

Minőségi laminált padlók foltálló felülettel

Foltálló

A Quick-Step a legkiválóbb laminált padlókat kínálja a piacon, amelyek nem csupán vízállóak és karcmentesek, de kifejezetten foltállóak is. A tisztítás még soha nem volt ennyire egyszerű.

Minőségi laminált padlóink ismertetőjegye…

…az egyszerűen használható pattintásos rendszer. A Quick-Step Uniclic és Uniclic Multifit rendszerekkel a beépítés még a szűk sarkokban és a radiátorok alatt is pofonegyszerű feladat.

…az antisztatikus réteg. A szabadalmaztatott, tartósan antisztatikus felületet biztosító felületkezelésnek köszönhetően nem telepszik meg a por a padlón.

…a fénnyel és UV-fénnyel szembeni ellenállóság. Nyugodtan engedje be a napfényt – többé nem kell tartania a padló elszíneződésétől. Padlóinkon nem fog az idő vasfoga.

Segítünk megtalálni a tökéletes padlót

Lamináltpadló-mintáink

Találja meg kedvenc padlóját

Akár a modern, akár a hagyományos stílust kedveli, a Quick-Step laminált padlók számos deszkaméretben, a legkülönfélébb típusú famintákkal, rengeteg színben és számos gyönyörű textúrával és horonnyal érhetők el.

Merítsen ihletet a Quick-Step FloorExplorer segítségével

Merítsen ihletet

A tökéletes padló kiválasztása nem egyszerű. Ezért hoztuk létre a FloorExplorer padlókereső eszközt, amely három egyszerű lépésben megmutatja a kedvenc lakberendezési stílusához és a személyiségéhez leginkább illő padlókat.