Go to content Go to search
szürke laminált padló Quick-Step

Szürke
laminált padló

A legjobb szürke laminált padló az Ön házához

A megfelelő laminált padló kiválasztása fontos lépés, ha egyedi és hangulatos hellyé szeretne varázsolni otthonát. Ha kiváló minőségű laminált padlót keres, a Quick-Step kínálatában mindent megtalál, amire szüksége van. Olyan valódi fa hatású padlót kínálunk Önnek, mely megadja házának azt a különleges hangulatot, amelyre vágyik. Szürke laminált padlóink fenntarthatóak, stabilak és legtöbbjük vízálló is!

Tökéletes kiegészítője a házának

Egy hangulatos lakótér kialakításához a megfelelő alappal kell kezdenie. Ha többet szeretne, mint egy padlót, a Quick-Step mindent biztosít, amire szüksége van. Szürke laminált padlóink melegséget és stílust kölcsönöznek otthonának. Ha ezt a szürke laminált padlót természetes színekkel kombinálja a helyiség többi részében, olyan teret hozhat létre, amely egyszerre meleg és pihentető érzést kelt. Nézze meg, milyen minták állnak rendelkezésre, és válassza ki a szobájába azt, amelyik a legjobban tetszik Önnek.

Természetes hatású szürke laminált padló

Minden laminált padlónak van egy dizájnrétege, amely valódi fadeszkák és csempék nagy felbontású képéből áll. Nehéz lesz megkülönböztetni egy valódi fapadlót a Quick-Step laminált padlójától. A legfejlettebb technikákat használjuk, hogy laminált padlóink természetes és meleg hangulatot árasszanak, de azon költségek nélkül, amelyekkel a valódi fapadló választásakor szembesülne. Ez teszi ezt a laminált padlót a legjobb választássá azok számára, akik stílusra vágynak, de nem akarják túllépni a költségvetésüket.

szürke laminált padló Quick-Step

Átlátszó felső réteg

Minden laminált padló olyan kialakítással rendelkezik, amelyet egy átlátszó felső réteg borít. Ez a réteg védi a padlót a karcolásoktól. A padlót intenzíven használhatja anélkül, hogy megsérülne, így minden házba tökéletes. A padló HDF (nagy sűrűségű rostlap) anyagból készül. Ez az anyag kiváló minőségű finomított faanyagszálakból és melamingyantából készül. Szerkezetének köszönhetően a padló nem hajlik meg és nem ereszkedik meg, így mindig stabil marad, és hosszú évekig kitart.

Hogyan kell megfelelően tisztítani a szürke laminált padlót?

Nem számít, hogy milyen padlót választ, mind a sötétszürke laminált padló, mind a világosszürke laminált padló nagyon könnyen tisztítható. A padló hatékony és megfelelő tisztításához használhatja a Quick-Stepnél is kapható mikroszálas felmosót. Ennek a felmosónak a használatához mindössze annyit kell tennie, hogy enyhén benedvesíti, és a megfelelő tisztítószert használja. A szürke laminált padlót nedves ruhával is tisztíthatja. Ha el akarja távolítani ezt a szennyeződést, használhatja a Quick-Stepnél kapható tisztítószert. Ezt csak egy kis vízzel kell hígítani, és máris készen áll. A tisztítás még soha nem volt ennyire egyszerű!

hogyan kell tisztítani a szürke laminált padlót Quick-Step

Vízálló borítás

Ha a laminált padlót nedves helyiségbe helyezi, nedvesedési problémák jelentkezhetnek. Ennek megelőzése érdekében olyan padlót érdemes vásárolnia, amely Hydroseal-lal van ellátva. Ez a Hydroseal megakadályozza, hogy a víz behatoljon a padlóba. Ez a védőréteg teszi a padlót tökéletessé a konyhában és a fürdőszobában való használatra.

A tökéletes alpadló a laminált padlóhoz

A legjobb eredmény elérése érdekében gondoskodnia kell a megfelelő alpadlóról. Ha az alpadló jó, tökéletes laminált padlót fog kapni, mivel egyenletes lesz, és megfelelően lesz lerakva. Ezért a Quick-Step tökéletes alpadlót kínál Önnek, amely támogatja laminált padlójának Uniclic rendszerét. Ha ezt a kombinációt választja, akkor egy olyan padlót kap, amely gyönyörű megjelenésű, és könnyedén, szakértő segítsége nélkül is lerakható.

szürke laminált padló Quick-Step
Fedezze fel szürke laminált padlóinkat