Go to content Go to search
fehér vinyl padló egy hálószobában a Quick-Steptől

Fehér vinyl padló

A tökéletes padló szobája számára

A fehér vinyl padló tökéletes alapot biztosít a helyiség számára. A fehér szín könnyed hangulatot kölcsönöz a szobának, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy bármilyen más színnel vagy anyaggal kombinálhassa. Bármi legyen is a preferenciája, a Quick-Stepnél mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy szobáját az ízlésének megfelelően alakítsa ki.

A Quick-Step fehér vinyl padló rendkívül természetes megjelenést ad kő vagy fa mintákkal

Stílusos vinyl padlót keres természetes tapintással? Ne keressen tovább, hiszen széles választékban kínálunk fehér vinyl padlókat. A Quick-Step fehér vinyl padló nemcsak különböző divatos színekben kapható, hanem többféle stílusban, dizájnban és formátumban is, hogy tökéletes megoldást kínáljon az Ön belső tereihez. Nálunk biztosan van olyan, amelyik megfelel az Ön ízlésének. A Quick-Step fehér vinyl padló természetes érintése meleg, otthonos és elegáns hangulatot teremt, amely soha nem megy ki a divatból.

fehér vinyl padló egy nappaliban a Quick-Steptől

A fehér vinyl padló kő hatású kivitelben kapható (burkolólapok formájában), amely tökéletesen illeszkedik a modern és elegáns belső terekbe. A kő hatású megjelenés a visszafogott luxus érzetét kelti, és a kültérrel való folytonosság érzetét kelti, ami viszont hozzájárul a Quick-Step fehér vinyl padló prémium minőségéhez.

Kő hatású vinyl padlók megtekintése

fehér vinyl padló a Quick-Steptől az otthoni irodájában

A természetes fa megjelenés (deszkákban kapható) a természet által inspirált fehér vinyl padlónk másik dizájnja, amely minden bizonnyal a természetet hozza be a belső térbe. A fa megjelenése természetes és meleg, élethű részletekkel, ami meleg és barátságos belső tereket teremt egy csipetnyi eleganciával. A természetes fa megjelenésű Quick-Step fehér vinyl padló ezért sokoldalúbb választás otthona számára, mivel a belsőépítészeti minták és stílusok széles skálájához illeszkedik.

Fa hatású vinyl padlók megtekintése

Fedezze fel fehér vinyl padlóinkat

fehér vinyl padló a Quick-Steptől a fürdőszobában

A fehér vinyl padló teljesen vízálló és teljesen problémamentes

A Quick-Step prémium fehér vinyl padló nemcsak tartós eleganciát ad otthonának, hanem tökéletes nedvességállóságot is a garantált tartósság és funkcionalitás érdekében. A megemelkedett szélek, a dohos szag vagy a felpúposodott deszkák soha nem jelentenek gondot a fehér vinyl padlók esetében. Ez azért van, mert a Quick-Step fehér vinyl padló 100%-ban vízálló. Ez nemcsak tartóssá, hanem praktikussá is teszi a fehér vinyl padlót. A kiömlött folyadékok tisztítása soha nem volt egyszerűbb és gyorsabb a fehér vinyl padlóval, így ideális választás a nedvességnek kitett helyiségekben, például konyhákban, előszobákban és fürdőszobákban.

A Quick-Step fehér vinyl padló beépítése még soha nem volt ilyen egyszerű

Akár úgy dönt, hogy saját maga rakja le a fehér vinyl padlót, akár szakmai segítségre van szüksége, mi gondoskodunk Önről! A Quick-Step vinyl padló vagy hagyományos ragasztóval, vagy a továbbfejlesztett Uniclic és Uniclic Multifit pattintásos rendszerrel kapható, amely a lehető legegyszerűbbé és leggyorsabbá teszi a beépítési folyamatot. Egy kis barkácsolási tapasztalattal és néhány szerszámmal szinte játék a fehér vinyl padló beépítése; csak győződjön meg róla, hogy figyelmesen elolvasta a használati utasítást, mielőtt elkezdené.

fehér vinyl padló a Quick-Steptől egy nappaliban

Fehér vinyl padló tartós eleganciával és egyszerű karbantartási igénnyel

A prémium minőségű fehér vinyl padló kifogástalan állapotban tartása, valamint a folyadékok és szennyeződések eltávolítása problémamentes. Mozgalmas életmódja mellett bizonyára nem szeretne sok időt tölteni a padló tisztításával. Ezért a fehér vinyl padló tökéletes választás, mivel csak néhány mozdulatot igényel a porszívóval vagy nedves felmosóval; a padló úgy fog kinézni, mintha csak most építették volna be. A Quick-Step vinyl padlóburkolat vízálló; a kiömlött folyadékok gyorsan megszáradnak anélkül, hogy foltokat hagynának maguk után. Ráadásul a Quick-Step speciálisan tervezett tisztítószereket kínál, amelyek nem hagynak maradványrétegeket. Ez nemcsak a fehér vinyl padlót tisztítja meg pillanatok alatt, hanem biztosítja annak tartós eleganciáját is.