Quick-Step vinilpadlók: a minőség iránti elkötelezettség

Vinilpadlóink bizonyított minősége több évtizednyi kutatás és a padlóbeépítés terén szerzett tapasztalat eredménye. A víztaszító technológiát forradalmi Stain and Scratch Guard felületi megoldásainkkal kombináljuk a leghatékonyabb védelem érdekében. Ezzel gondoskodni tudunk róla, hogy vinilpadlóink ellenálljanak a mindennapok viszontagságainak – nap nap után, sok-sok éven át.

Hogyan garantáljuk a hosszútávú minőséget?

Minőségi vinilpadlók a Quick-Steptől

Teljesen vízhatlan

Víztaszító technológiánk és továbbfejlesztett vízhatlan pattintásos rendszerünk teljesen vízhatlanná teszik a padlót. Az Alpha Vinyl ezért könnyen tisztítható, és a legjobb választás a konyhákba, a fürdőszobákba és a többi magas páratartalmú helyiségbe.

Minőségi vinilpadlók a Quick-Steptől

Kiemelkedően karcálló

A Quick-Step merev vinildeszkái is a Scratch Guardot használják: ez az innovatív technológia a piacon kapható hasonló viniltermékeknél hatékonyabban védi az új padlót a horzsolásoktól.

Minőségi vinilpadlók a Quick-Steptől

Hihetetlenül foltálló

Forradalmi Stain Guard technológiánkkal a vinilpadló makulátlan marad, Ön pedig megszabadulhat az aggodalmaitól. Ez a kategóriavezető foltálló technológia esélyt sem ad a szennyeződésnek vagy a horzsolásnyomoknak.

ÚJ
Alpha Vinyl: csúcsminőségű merev padlók

Az Alpha Vinyl a legerősebb padló, amelyen valaha járni fog. A legtöbb esetben nincs szükség alpadló-előkészítésre, így tökéletesen alkalmas felújításokhoz. A praktikus víztaszító technológiának köszönhetően az Alpha Vinyl tökéletes padlóválasztás minden helyiséghez.

Fedezze fel az Alpha Vinylt

Tömör vinilpadlók a Quick-Steptől